Netherlands

Nederlandse sekteleider vast op verdenking van seksueel misbruik van tien kinderen

Gerelateerd

De eigenaar van het klooster dichtbij het Duitse Koch waar de politie woensdag...

In de buurt van het Duitse Goch is vandaag een 58-jarige Nederlander...

Waar eerder op zondag werd gedemonstreerd tegen de heroprichting van de Partij...

De Nederlandse sekteleider die woensdag in de buurt van het Duitse Kocht werd gearresteerd zit vast om verdenking van tien ernstige gevallen van seksueel misbruik met kinderen in Nederland. Daarnaast zou hij in het Duitse Goch twee vrouwen hebben verkracht en zich schuldig hebben gemaakt aan vrijheidsberoving en geweldspleging. Dat zegt Duitse officier van Justitie Günter Neifer tegen Hart van Nederland. De leider blijft daarom langer vastzitten.

Het zou vermoedelijk gaan om de omstreden Robert B. (58), hij is een van de oprichters van de Orde der Transformanten. Het kindermisbruik zou hebben plaatsgevonden tussen 2006 en 2008 in de Nederlandse plaats Hoeven. Daar vestigde de Orde der Transformanten zich in 2003. Naast de misbruikzaken wordt B, die zichzelf profeet noemt, verdacht van twee verkrachtingen in Goch, geweldspleging en vrijheidsberoving.

Vrouw vastgehouden

Bij de inval woensdag werden meer dan vijftig personen aangetroffen. De beheerder van Klooster Graefenthal waar de inval plaatsvond zei eerder tegen Hart van Nederland dat de 25-jarige vrouw zich hevig verzette toen de politie haar mee wilde nemen, maar volgens de officier was hier geen sprake van. Volgens hem werd de vrouw in ieder geval langer dan een week vastgehouden.

Transformanten geloven dat ieder mens een hechte relatie met God mag en kan hebben. Ze denken dat ieder mens een missie heeft en dat je in het waarmaken van die missie de zin van je leven ervaart. De gemeenschap zegt iedereen als gelijke te zien. Afkomst, geloof en seksuele voorkeur is niet van belang.

Football news:

Tebas over Messi: Ik wil Leo in La Liga zien evenals Mourinho, Pep, Klopp, Ronaldo
Vaarwel Maradona in Argentinië: er waren alleen familieleden, begraven naast hun ouders
Maradona werd begraven in de buurt van Buenos Aires naast zijn ouders
Mourinho op Maradona: we kunnen zijn voetbal vinden op Google, maar we zullen Diego daar niet vinden. Ik mis hem, Tottenham manager Jose Mourinho heeft zijn gedachten gedeeld over het overlijden van voormalig Argentina International Diego Maradona. Er is Maradona en er is Diego. Maradona is iemand waar ik niet over hoef te praten omdat de hele wereld hem kent. Niemand zal het vergeten. Diego is anders. De mensen die zijn grote vrienden waren, die kleedkamers met hem deelden, zijn bevoorrecht. Ik kan zeggen dat hij een goede vriend van me was, hoewel ik hem meestal aan de telefoon sprak. Maar natuurlijk hebben we elkaar meerdere keren ontmoet. Hij had een groot hart. Ik mis hem. We kunnen zijn voetbal vinden op Google elke keer als we hem missen, maar we zullen Diego daar niet vinden. Vandaag heb ik de jongens verteld over hem en de tijd die we samen doorbrachten. Ik mis vooral de oproepen die hij altijd deed na nederlagen. Na de overwinningen heeft hij me nooit meer gebeld. Hij wist dat ik het niet nodig had op zulke momenten, maar in moeilijke momenten was hij er voor mij en sprak altijd: Mo, vergeet niet dat je de beste bent.Hij had altijd deze benadering. Ik mis Diego, zei Mourinho. Als football een film was, zou Diego zijn hoofdpersoon zijn.Showsport readers say goodbye to Maradona
Fabio Capello: tegen zo ' n middelmatige Real Madrid had Inter beter kunnen spelen in de Champions League. Het team had in de eerste helft altijd problemen. In de tweede helft hield ik meer van vier verdedigers. Tegen zo 'n middelmatige Real Madrid had het team beter kunnen spelen, zei Capello. Zidane paste zich goed aan de verliezen aan en was Conte in alles te slim af. Hazard eindelijk verlicht in de top match
Ibrahimovic ontmoette de Zweedse nationale teamcoach in Milaan
Tottenham Winks scoorde vanaf 49 yards. Dit is het derde resultaat in de Europa League, al - in deze loting