Netherlands

Nederlandhatende sharialover Arnoud van Doorn na Rutte-steun voor Macron: ‘Boycot Nederlandse producten!’

Het meest clownesque raadslid van Nederland heeft weer toegeslagen, hoor! Ditmaal roept hij om een land te boycotten. Welk land, vraagt u? Nou: Nederland. Waar wij allemaal, en ook Arnoud van Doorn, dus wonen. Knetter!

Lang hebben we getwijfeld of we dit artikel wel moesten schrijven. Want is aandacht niet precies wat dit veelvuldig spijbelende Haagse raadslid wil? Nou ja, ongetwijfeld. Maar door de schijnwerpers te zetten op dit soort idiote teksten, wordt zijn achterban wellicht wakker. Dat Van Doorn dus niet bezig is hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad van de Hofstad, maar dat hij ze volstrekt belachelijk maakt met welhaast satirische voorstellen.

Neem bijvoorbeeld z’n jongste ideetje: we moeten Nederland boycotten. Dat zegt Van Doorn in een woedende tweet die hij vanmiddag stuurde, nadat premier Rutte zijn steun betuigde aan president Macron – die bezig is af te rekenen met de radicale islamieten uit wiens koker het idee kwam om Samuel Paty letterlijk en figuurlijk een kopje kleiner te maken.

The Dutch government supports Macron in his anti-Muslim smear. Scandalous! 😠👎,” schrijft Van Doorn doelbewust in het Engels in een lafhartige poging een internationaal relletje los te weken. Hij deelt een screenshot van Ruttes online steunbetuiging aan zijn Franse mede-regeringsleider. Maar dan komt het hilarische gedeelte: “Boycott French and Dutch products!

Kortom: Van Doorn doet een oproep om nota bene z’n eigen land financieel te raken, omdat de premier het volmondig opneemt voor de vrijheid van meningsuiting. Een term als ‘landverrader’ rolt niet snel over m’n lippen, en ook nu niet, maar potdomme: het ligt mooi wel op het puntje van m’n tong, hè?

Maar goed, wellicht is het uitkafferen van een raadslid dat in 2022 hopelijk en éindelijk wordt verdreven uit de gemeenteraad niet de beste koers om te varen. Dus laten we dan maar lachen om Van Doorn: want hoe ziet deze mafkees het voor zich, dat hij Nederlandse producten gaat boycotten? Wilt hij soms omkomen van de honger en dorst? Want als je hier consequent in wil zijn, mag je zelfs geen kraanwater meer drinken of brood van de bakker meer eten. Lekker dom dus, dat Van Doorn oproept tot zo’n onhaalbare boycot. Haha, wat een suffe tokkie!

Football news:

Chalhanoglu zal naar Manchester United verhuizen in de zomer van 2021 (Christian Falk). AC Milan middenvelder Hakan Chalhanoglu kan een Manchester United speler worden. De kans dat de 26-jarige aan het begin van het seizoen 2021/22 tot de Engelse club zal toetreden, is 90%, schrijft Sempre Milan, verwijzend naar exclusieve informatie van Sport Bild journalist Christian Falk. AC Milan is te laat met de onderhandelingen over een nieuw contract met de speler en zijn huidige overeenkomst loopt af in juni 2021. Çalhanoğlu heeft dus sinds januari het recht om met andere clubs te onderhandelen. Volgens onze informatie hebben de eerste onderhandelingen tussen Manchester City en Chalhanoglu over de overgang naar 2021 deze zomer al plaatsgevonden. Zij bevonden zich toen in een vergevorderd stadium. Dit werd ondersteund door het feit dat Milan ' s management Juventus afwees, die kort voor het transfervenster in de zomer van 2020 Chalhanoglu wilde tekenen. Op dit moment hebben we het over het salaris dat de speler zal ontvangen. Het feit dat chalhanoglu een vrije agent zal zijn, is een groot voordeel voor hem zei Falk. Dit seizoen maakte de speler 8 optredens voor AC Milan in de Serie A en maakte één assist. De volledige statistieken zijn hier te vinden
Benzema, Carvajal, Ramos en Valverde zullen niet spelen met Alaves als gevolg van blessures
Ronaldo speelt niet tegen Benevento. Volgens journalist Gianluca Di Marzio zal Juve striker Cristiano Ronaldo morgen niet deelnemen aan deze wedstrijd, omdat de hoofdcoach van het team Andrea Pirlo besloten heeft om hem te laten rusten
Alaba ' s agent wil een gesprek beginnen met Chelsea en PSG in Januari
Klopp op de kalender van de Premier League: wat ik ook zeg, het zal niet helpen. Verspilling van tijd
Barcelona bracht hulde aan Maradona met een minuut stilte voor de training
Benzema traint niet in de Algemene groep en werkt indviualno