Netherlands

NEC klopt Go Ahead en blijft vijfde in Keuken Kampioen Divisie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

NEC heeft zich met de vijfde zege in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie genesteld. De club uit Nijmegen won met 2-1 van Go Ahead Eagles en komt op 16 punten, drie minder dan koploper Cambuur. De Friezen komen vrijdagavond nog in actie tegen Roda JC.

Javier Vet bracht NEC op voorsprong door van kleine afstand binnen te schieten. Vroeg in de tweede helft verdubbelde Rangelo Janga uit een corner de marge. Luuk Brouwers maakte het met de 2-1 nog spannend, maar de ploeg uit Deventer kon niet meer gelijkmaken. Jacob Mulenga miste vlak voor tijd nog een grote kans namens Go Ahead.

FC Volendam won met heel ruime cijfers van FC Dordrecht (7-1) en klom met 15 punten naar de zesde plaats achter NEC. Voor Volendam waren eerst Francesco Antonucci, Derry Murkin en Samuele Mulattieri (2) trefzeker. Nadat Gianni Dos Santos had gescoord voor Dordrecht, was het nog eens de beurt aan Murkin, Martijn Kaars en Dean James.

Football news:

Klopp op de kalender van de Premier League: wat ik ook zeg, het zal niet helpen. Verspilling van tijd
Barcelona bracht hulde aan Maradona met een minuut stilte voor de training
Benzema traint niet in de Algemene groep en werkt indviualno
Heb je de vorm gezien die je wilde tekenen? Op 11 November werd de eerste poging door de verzender verboden.De passagiers van de Overwinningsvlucht Moskou - Jekaterinenburg kwamen 20 minuten te laat aan op hun bestemming vanwege deze ommezwaai
Chelsea wil altijd de no 1 club in Londen zijn. Chelsea Defender Cesar aspilicueta sprak voor de wedstrijd van de 10de ronde van de Premier League met Tottenham
Tebas over Messi: Ik wil Leo in La Liga zien evenals Mourinho, Pep, Klopp, Ronaldo
Vaarwel Maradona in Argentinië: er waren alleen familieleden, begraven naast hun ouders