Netherlands

Mourinho vervult wens van rouwende journalist

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

José Mourinho ging tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel tussen Tottenham Hotspur en Shkendija (Noord-Macedonië) in op een emotioneel verzoek van een journalist.

Igor Aleksandrovic vroeg de oefenmeester om een foto als eerbetoon aan zijn recent overleden vader. "Toen hij heel ziek was, vertelde hij me dat ik een foto aan jou zou moeten vragen als ik ooit de kans daarvoor zou krijgen. Mijn vader had heel veel respect voor jou. Als je me zou toestaan om een foto met jou te nemen, zal ik die foto inlijsten en op de laatste rustplaats van mijn vader zetten. Dus hierbij mijn vraag: vind je het goed, als de wedstrijd goed gaat en het met jouw team ook goed gaat, om na de wedstrijd met mij op de foto te gaan?"

De Portugees twijfelde geen moment. "Het is mij een genoegen om de foto met jou te nemen en een eer richting jouw vader. Ik respecteer het zeer dat hij zo over mij dacht. Dat verdien ik niet, maar toch enorm bedankt."

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi