Netherlands

Motorcrosser Seewer wint in Lombardije na straffen, Coldenhoff 2e

Foto: ANP

De Zwitserse motorcrosser Jeremy Seewer heeft de Grote Prijs van Lombardije gewonnen, nadat er na afloop diverse straffen zijn uitgedeeld door de wedstrijdleiding. De Spaanse motorcrosser Jorge Prado leek met twee tweede plaatsen de dagzege te hebben gegrepen, maar hij eindigde door straffen als derde. Glenn Coldenhoff eindigde overall als tweede.

De tweede manche werd gewonnen door wereldkampioen Tim Gajser. De eerste manche was een prooi geworden voor Seewer. De Zwitser schoof in de tweede manche door naar de derde plaats en eindigde daarom overall als eerste. Gajser was in de eerste manche als achtste gefinisht en werd met de zege in de tweede manche vierde.

De crossers Prado, Gautier Paulin en Romain Febvre kregen straffen omdat ze bij situaties met gele vlaggen toch waren doorgesprongen. Zij zakten daardoor in de uitslagen.

Coldenhoff reed in Mantova naar een vierde en tweede plaats en eindigde daarmee als tweede overall. Calvin Vlaanderen werd knap vijfde in de eerste manche en elfde in de tweede manche. Brian Bogers eindigde als twaalfde en dertiende.

Motorcrosser Jeffrey Herlings ontbrak nog in de Grote Prijs van Lombardije. De Brabander kwam anderhalve week geleden zwaar ten val en mist waarschijnlijk vier grands prix.

Football news:

Miranchuk maakte zijn debuut voor Atalanta in de Champions League wedstrijd tegen Midtjylland
= = Clubcarrière = = Miranchuk maakte zijn debuut voor Atalanta in de Champions League tegen Midtjylland. De 25-jarige middenvelder miste de start van het seizoen door blessure. Hij nam het veld voor de eerste keer sinds augustus
Lukaku heeft negen opeenvolgende wedstrijden gescoord in Europese competities. Hij heeft 10 goals in die tijd
Coach van Salzburg: we speelden beter en verdienden om Lokomotiv
Zidane is ongeveer 2:3 tegen Shakhtar: het spijt me voor de Real Madrid spelers, ze verdienden het niet
Marko Nikolic: met Salzburg waren de laatste 20-25 minuten covid football. De kansen waren in beide clubs, de hoofdcoach van de locomotief Marco Nikolche kampioenen. Waarom heeft niemand Soboslai op het moment met het eerste doel gedekt? Ongedisciplineerd gespeeld. Ik kan me niet herinneren dat Lokomotiv van de standaard is overgeslagen na mijn aankomst. Maar de klap was ook gek. Ik weet dat Soboslai een van de meest getalenteerde spelers in Europa is. Hij kon niet alleen gelaten worden
⚒ Shakhtar Reed Real Madrid voor een hele helft, schoot drie-en deed het! Maar voordat ik vertrok, verloor ik 10 mensen, maar Zidane zonder Ramos - niet erg. Oekraïense clubs Ik start de groepsfase van Europese competities met de grandees: Dynamo Kyiv op dinsdag duurde een hele helft met Juventus (eind 0:2), Zarya zal ontmoeten in de Europa League met Leicester, en Shakhtar ging naar Real Madrid. Vijf jaar geleden kregen de mijnwerkers 3-7 in totaal. Shakhtar heeft er drie naar Real Madrid verscheept in 42 minuten in het Santiago Bernabeu stadion in 42 minuten. Alle ballen bleken spottend te zijn: