Netherlands

Mooi babynieuws: Hans Kazàn voor negende keer opa geworden

Hans Kazan

Het is een drukke, maar gezellige boel bij Hans Kazàn, want hij is voor de negende keer opa geworden! Zijn oudste zoon Oscar (40) is vader geworden van zoon Dante.

‘Afgelopen nacht is ons negende kleinkind geboren!’, schrijft Hans vol trots bij onderstaande babyfoto. ‘Alles is perfect verlopen en Dante is een gezonde jongen. Papa Oscar en Mama Bregje zijn blij met hun vierde kind!’ De felicitaties onder het kiekje stromen binnen.

Afgelopen nacht is ons 9e kleinkind geboren! Alles is perfect verlopen en Dante is een gezonde jongen. Papa Oscar en Mama Bregje zijn blij met hun 4e kind!

Posted by Hans Kazan on Thursday, May 6, 2021

Felix, Oscar en Skyler

Oscar en zijn partner Bregje kregen in 2019 Felix en Oscar, een eeneiige tweeling. Dochter Skyler Wendy kwam in 2016 ter wereld.

Gerelateerde artikelen

Football news:

De Spaanse fan gaat al sinds 1979 naar de wedstrijden van het nationale team. Hij kwam naar de Euro met de beroemde drum (hij zou het hebben verloren tijdens de lockdown)
Ronaldo verwijderde de gesponsorde Coca-Cola op een persconferentie. Cristiano is sterk tegen suiker-maakt er zelfs geen reclame voor
Zweden voorwaarts Isak: ik zou graag wat meer bezit hebben. Maar we zijn blij met het punt
Luis Enrique: Spanje probeerde kansen te creëren, maar het veld was niet de beste. Spelers klaagden
Laporte op Morata ' s blunder: hij zal de mond van iedereen te sluiten door het scoren van drie doelpunten in de volgende wedstrijd
Messi scoorde uit Chili ' s vrije trap. Hij werd de recordhouder van Argentinië voor doelpunten in officiële wedstrijden
Spanje scoorde 2 schoten op doel in de 2e helft tegen Zweden-beide na 89 minuten