Netherlands

Monique Westenberg stuk van verdriet

Monique Westenberg heeft opnieuw een klap te verwerken gekregen. Ze rouwt om het overleden hondje Star en deelt haar verdriet op social media…

“Twee jaar geleden ontmoette ik dit meisje, Star, vóór de eerste keer op Bonaire”, schrijft Monique op Instagram. Bijgevoegd is een foto van het lieve hondje. “Ik had meteen een zwak voor haar. Een mixje tussen Gioia en Dunya.”

“Afgelopen oktober zocht ik haar gelijk als eerste op toen we weer bij @fkkanimalrescue kwamen”, vervolgt de vriendin van André Hazes. ” Als ik zeker had geweten dat ze met Gioia zou klikken, was ik voor haar gegaan. Vandaag kreeg ik het vreselijke bericht vanuit Bonaire dat Star vanmorgen vroeg is overleden.”

Het doet haar veel verdriet. “Stuk ben ik ervan. Star was één van de favorieten van de opvang en gelukkig heeft zij heel veel liefde gekend en fijne uitstapjes gemaakt. Dit meisje zal zo gemist worden.” Ze voegt er de hashtag ‘ster in de hemel’ aan toe.

Grote dierenvriend Monique heeft zelf hondje Frenkie. Hij vierde een paar weken geleden nog zijn eerste verjaardag en dat werd groots gevierd, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina.

Oma Corrie

Met het verlies van haar oma Corrie heeft Monique het ook nog altijd moeilijk. Haar geliefde grootmoeder overleed een half jaar geleden, maar de rouwende Monique liet onlangs weten een mooie manier te hebben gevonden om haar toch bij zich te houden.

De vriendin van André Hazes heeft namelijk een knuffel laten maken, die exact lijkt op haar lieve oma. En daar is ze maar wat blij mee. “De tranen staan nog in mijn ogen”, schreef Monique bij een foto op haar Instagram Stories. “Dit wordt net bezorgd. Zo heb ik je voor altijd bij me.”

Oma Corrie overleed in november 2019 op 88-jarige leeftijd en had een bijzondere band met zowel Monique als André. Monique deelde eerder al als eerbetoon enkele prachtige plaatjes van haar oma. “Onze koningin. Onze steun en toeverlaat. Onze “moeder”. Ons alles! Vandaag om 20:00 uur is de allerliefste, de mooiste, de krachtigste vrouw in ons leven naar de hemel gegaan. Mijn hart is voor altijd gebroken”, schreef Monique in een bijschrift bij een foto op Instagram.

Football news:

Echte behoefte om 5 punten te scoren in 3 rondes om La Liga te winnen
Gasperini over de 1/4 finale van de Champions League: de wedstrijd met Juventus is een imitatie van de wedstrijden met PSG
Courtois speelde 18 droge wedstrijden in het seizoen La Liga. Real ' s record is één wedstrijd verwijderd
Real Madrid won de achtste overwinning op rij en mist geen 5 wedstrijden
Er was nauwelijks contact, en zelfs buiten het strafgebied. Ex-lid van Barca ' s Raad van bestuur over de straf van real
Benzema – de eerste La Liga speler die scoort en assisteert in alle maanden
De scheidsrechter van de wedstrijd real-Alaves verwondde zijn enkel en werd in de rust vervangen