Netherlands

Miljoenen coronavaccins opgeslagen in Roermond

Miljoenen coronavaccins opgeslagen in Roermond

Afbeelding: ROBIN UTRECHT

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Het Amerikaanse UPS investeert extra in zijn distributiecentrum in Roermond. Hier moeten miljoenen vaccins tegen het coronavirus worden opgeslagen.

Dat heeft Anouk Hesen, directeur van UPS Healthcare Operations in Nederland, gezegd tegenover het persbureau Deutsche Welle, zo staat in Het Financieele Dagblad.

„We maken ons klaar om de farmaceutische industrie te ondersteunen in de strijd tegen het covid-19-virus”, zegt Hesen. De verwachting is dat de farmacie al begint met het produceren van nieuwe vaccins voor eigen risico. Ondertussen wordt gewerkt aan de goedkeuring hiervan. Zodra die binnen is kunnen de vaccins vanuit Roermond snel worden verspreid naar de eindbestemmingen.

UPS investeert ook in eenzelfde soort opslagruimte in Louisville in Amerika. Op dit moment zijn, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie, rond de 170 vaccins in ontwikkeling waarvan er ongeveer dertig in de testfase zitten.

In het distributiecentrum in Roermond varieert de temperatuur tussen de twee en acht graden. Er staan diepvriezers die kunnen worden ingesteld tot 80 graden onder nul.

De centra in Louisville en Roermond hebben een capaciteit van in totaal zeshonderd vriezers, die elk 48.000 flacons kunnen opslaan.

Het is niet bekend welk bedrag er met de investering is gemoeid. UPS Roermond was maandag, ondanks herhaalde pogingen, niet bereikbaar voor het geven van een toelichting.

Football news:

Hoogtepunt van de maand: de Rangers vooruit scoorde van 50 meter (het verste doelpunt in de geschiedenis van de Europa League). Gerrard zegt dat hij nog nooit iets mooiers gezien heeft dan pure waanzin
Mourinho op 3:0 met LASK: moeilijke tegenstander, maar Tottenham speelde zo dat de overwinning leek gemakkelijk
Stefano Pioli: Milaan is geen gewoon team. Hij speelt met minder toewijding na de Derby
Barca spelers-verslag over loonsverlagingen: we gaan niet tolereren dat de club onze rechten schendt. De deelnemers in de brief reageerden op het verzoek van de directie om loonsverlaging en gaven uiting aan hun ontevredenheid. Marca met betrekking tot El Mundo onthult enkele details van de brief. Wij zullen niet accepteren dat Barcelona onze rechten schendt met de argumenten in hun boodschap. Zij zijn van mening dat de enige manier om de kosten te verlagen is door gezamenlijke actie van alle groepen en delen van de club. Tegelijkertijd geven zij echter in duidelijke tegenspraak toe dat sommige van de genoemde groepen en afdelingen reeds de economische aanpassingen hebben doorgevoerd die zij wensen, luidt de tekst van de brief. In de brief van de spelers staat dat het team op dit punt eensgezind is, ondanks het feit dat Marc-Andre Ter Stegen, Clement Langle, Frankie De Jong en Gerard Pique onlangs hun contracten hebben verlengd
Milaan zijn 21 wedstrijden ongeslagen in alle wedstrijden. Volgende wedstrijd-met Roma
Een jaar geleden werd er een bos geplant in het rivaliserende CSKA stadion. De auteur heeft aandacht besteed aan het kappen van bomen
De wedstrijd werd gespeeld door een team van scheidsrechters onder leiding van Andris Treymanis. Portugal was de eerste die video-replays gebruikte. Na wat ik zag in deze wedstrijd, moet ik mijn excuses aanbieden aan alle scheidsrechters en video assistenten in ons land, omdat ze competent werken, in tegenstelling tot wat hier gebeurde. Het moment met Fabio Vieira is geen overtreding, aangezien de zwaarste momenten soms niet werden gestraft. Een straf voor een overtreding van Pepe zou in elk land ter wereld zijn toegekend, maar niet hier. We hebben geleden, zei conceição Eleven Sports