Netherlands

Microsoft: Office blijft als los softwarepakket beschikbaar

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Microsoft Office blijft ook als losse, eenmalige aankoop beschikbaar. Volgend jaar verschijnt een nieuwe versie, naast het doorlopend bijgewerkte Microsoft 365-abonnement.

In het verleden bracht Microsoft elke paar jaar een nieuwe versie van Office uit, met apps als Word en Excel. Sinds 2011 is er het Office 365-abonnement, sinds april hernoemd naar Microsoft 365. Wie niet maandelijks wil betalen, kan voor 149 euro Office 2019 aanschaffen. Het was niet duidelijk of die losse uitgave navolging zou krijgen, Windows Central ontdekte van wel.

In een bericht van het Exchange-team staat: "Microsoft Office zal in de tweede helft van 2021 ook een nieuwe permanente release voor zowel Windows als Mac krijgen." Die permanente versie van Office biedt de volledige reeks apps tegen één vaste prijs, maar krijgt weinig tot geen nieuwe functies meer na verschijning.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gebundelde Office-app nu ook voor iPhone beschikbaar

Pas na anderhalf jaar goedkoper

Met een prijs van 149 euro voor de persoonlijke bundel van Office 2019 is dat pakket pas na anderhalf jaar voordeliger voor gezinnen, die 99 euro per jaar betalen voor een doorlopend abonnement op Office. Individuen betalen 69 euro per jaar, en zijn daarom pas na iets meer dan twee jaar goedkoper uit met een losse versie.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe koopversie van Office verschijnt, wat die gaat kosten en hoe de bundel gaat heten.

Football news:

Borussia kan niet te veel op Holland vertrouwen. Hij speelde alle wedstrijden voor het nationale team
Simone Inzaghi: Borussia is een van de acht beste teams in Europa. Lazio moet agressief spelen. Simone Inzaghi sprak voor de Champions League wedstrijd met Borussia Dortmund. Wij zouden graag zien dat onze fans bij ons zijn als het team terugkeert naar de Champions League. Lazio moet agressief tegen Borussia spelen. Ze behoren tot de acht beste teams in Europa. Het zal een zeer moeilijke wedstrijd worden. We hebben een geweldig optreden nodig. Ik wil dat de spelers reageren op het verlies van Sampdoria in Serie Azei de coach
Ramos miste Real Madrid ' s trainingssessie en zal waarschijnlijk niet Shakhtar
Cesar Azpilicueta: Sevilla versloeg Manchester United in de Europa League, maar Chelsea thuis zou klaar moeten zijn voor de strijd.Chelsea Defender Cesar aspilicueta beoordeelde de kracht van Sevilla voor de Champions League wedstrijd. Wij kunnen en kunnen voor alles vechten. We hebben veranderingen in het team, maar sinds 2012 heb ik er nog steeds vertrouwen in dat we voor alles kunnen vechten. De start van dit jaar in de Premier League was niet wat we wilden, maar de Champions League opent nieuwe kansen. Sevilla versloeg Wolverhampton en Manchester United in de Europa League vorig seizoen. Ze willen het spel beheersen. Na het verliezen van de bal, proberen ze het zo snel mogelijk terug te krijgen. Ik ken de coach van Sevilla van het nationale team. Ik verwacht een moeilijke wedstrijd, maar we zijn Chelsea, we spelen thuis en we moeten klaar zijn voor de strijdzei de Spanjaard
Sergey Rebrov: toen we Barcelona met 4-0 versloegen, vertelde Figo me dat we ze vernietigd hadden
Julen lopetegui: het opleggen van onze stijl aan Chelsea is het idee van Sevilla
Bilyaletdinov over de wedstrijd met Salzburg: het belangrijkste is een gedisciplineerde verdediging. Ik wed op de overwinning van Loko - 2:1