Netherlands

Met déze vijf simpele tips houd je je badkamer áltijd opgeruimd

Ontwerp Zonder Titel 2020 09 21t171343.496

Soms kan het erg moeilijk zijn om je badkamer netjes te houden. Als vrouw heb je nu eenmaal veel spulletjes en vooral als je haast hebt, laat je nog wel eens wat slingeren. Met deze tips houd je je badkamer gegarandeerd opgeruimd.

1. Wijnrekje

Een wijnrekje is niet alleen heel fijn voor je voorraad wijnflessen. Zo kun je een wijnrekje ook gebruiken om je handdoeken in op te bergen. Je handdoeken kun je snel oprollen en daarnaast ziet het er ook nog eens superleuk uit.

Lees ook: Zo maak je met een vaatwastablet de badkamer schoon

2. Besteklade

Neem een besteklade om al je verzorgingsspulletjes in op te bergen. De vakjes zorgen voor wat structuur en het ziet er bovendien erg netjes uit.

3. Potjes voor make-up borstels

Laat jij jouw make-up borstels net iets te vaak slingeren? Schaf wat simpele potjes aan waar jij je borstels in kwijt kunt. Scheelt weer wat zoektijd in de ochtend.

4. Kruidenrekjes

Hang een kruidenrekje aan de binnenkant van je badkamerkastje. Zo heb je op een gemakkelijke manier je dagelijkse verzorgingsproducten binnen handbereik.

5. Mandjes

Mandjes heb je in allerlei soorten en maten. Je kunt er veel spulletjes in kwijt en tegelijkertijd ogen ze gezellig en knus.

Lees ook: Déze 4 dingen kun je beter niet in de badkamer bewaren

Foto: GettyImages
Bron: Gezond.be

Gerelateerde artikelen

Football news:

FIFA over Bartomeu ' s woorden over de Europese Superliga: we weten niets van een overeenkomst
Broer, geef hem niet op. Hij speelt tegen ons. Benzema vroeg Mendy om de bal niet aan Vinicius te geven tijdens de halve wedstrijd met Borussia
In 2010 onderhandelde Pirlo met Barca. De belangrijkste spelmaker van de generatie was klaar om zelfs in de rotatie
Chugainov over Loko in de Champions League: Er zijn kansen om uit de groep te komen. Het team ziet er zelfverzekerd en waardig
Bayern en Alaba slaagden er voor de derde keer niet in een nieuw contract met verdediger David Alaba te sluiten. Vorige week hield de Oostenrijkse agent Pini Zahavi een derde ronde van gesprekken met de club, maar de partijen slaagden er niet in een akkoord te bereiken. Dit is de derde ronde van contractonderhandelingen voor Alaba die tot mislukken gedoemd is. Voorheen probeerden de partijen in juni en augustus tot een akkoord te komen. (') Eerder melding gemaakt van belangstelling voor de 28-jarige uit Juventus en Manchester City
Atalanta en Ajax lieten slimme voetbal zien: veel vallen en subtiele veranderingen in de beweging
Vadim Evseev: ik hield van de locomotief vanwege zijn stoutmoedigheid. De voormalige verdediger van Locomotive Vadim Evseev deelde zijn mening over de nederlaag van het team tegen Bayern (1:2) in de tweede ronde van de Champions League-etappe. Een fatsoenlijk spel! Ik heb het in het stadion gezien. Ik wilde van dichtbij zien hoe flick de Bayern game bouwt. De man heeft geen enkele wedstrijd verloren in de Champions League als coach, wat indrukwekkend is. Het was duidelijk dat Bayern ' S aanval door de rechterflank werd gebouwd. Muller leidde Rybus naar het midden, naar Lewandowski, Pawar barstte in de zone en liet herhaaldelijk de bal naar het midden vallen. Het doel kwam na deze combinatie. Met Lewandowski kon de verdediging het aan, maar Bayern is niet alleen hem. Kimmich Was Onder De Indruk. Systeemvormende speler. De eerste helft werd gespeeld in één positie, de referentie, en na de release van Martinez begon hoger te spelen en de bal scoorde op de klasse. Ik hield van Lokomotiv vanwege zijn stoutmoedigheid. Niet bang om football te spelen, goed gedaan. Ze Luiz speelde een kwaliteitswedstrijd, won de hele top. Martinez, een grote footballspeler, kwam met een reden naar buiten