Netherlands

Met deze tips kun je altijd lekker buiten zitten (ook als het koud is!)

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Lekker buiten in de tuin zitten is een van de fijnste dingen die er is in de zomer. De buitenlucht is goed voor je en je ziet weer eens wat anders dan alleen je woonkamer. Echter weten we allemaal dat dit met ons Hollandse weer niet altijd kan. Maar met deze tips kun je met kouder weer evengoed genieten van je tuin.

Buiten zitten kan ontzettend ontspannend zijn en is ook nog supergoed voor je gezondheid. Ga daarom maar snel in de tuin zitten met deze tips! Want zelfs als het koud is, is het op deze manier prima vertoeven! 

Tip 1: Zorg voor een warmtebron

Als het koud is, heb je iets nodig om je warm te krijgen. En wat is er nou lekkerder dan buiten bij een vuurtje zitten. Denk aan een vuurkorf of houtkachel. Ook een terrasverwarmer kan je warmte geven. Naast het feitdat het lekker warm is, staat het ook nog eens knus en gezellig.

Tip 2: Houd jezelf warm

Naast het vuurtje, zijn er nog andere manieren om jezelf warm te houden. Leg een lekker fleecedekentje over je heen en kleed je eventueel warm aan. Ga zo lekker knus op je loungebank liggen en je zal heerlijk genieten van je tuin. 

Tip 3: Ga overdekt zitten

Koud weer gaat vaak gepaard met wind of regen. Om niet in de regen te zitten, kun je een overkapping of afdak plaatsen. Zo zit je in ieder geval lekker droog. Wil je geen overkapping of kun je er geen plaatsen? Je kunt ook een windscherm plaatsen zodat je in ieder geval uit de wind zit.

Tip 4: Neem veel planten

Met veel planten in de tuin zit je ook beschut. Hierdoor zit je uit de wind waardoor je tuin een stuk minder koud wordt. Ook kun je zo lekker tuinieren waardoor je het ook snel genoeg warm krijgt!

Tip 5: Kies een luxe optie

Heb je een breder budget en genoeg ruimte in de tuin? Dan kun je het ook wat luxer aanpakken. Een hottub in de tuin kan bijvoorbeeld heerlijk zijn om in te zitten, helemaal met koud weer. Ook een warme sauna houdt je zeker warm (alleen is dat stiekem natuurlijk niet helemaal buiten).

Fotocredits

Headerfoto: Eigen Huis & Tuin

Football news:

Agent van het coronavirus vanaf het begin: ik voel me prima. Een test is een test
Barcelona heeft in principe overeenstemming bereikt met de spelers om de salarissen te verlagen. De club zal 122 miljoen euro besparen
Barca presidentskandidaat farre: we moeten Neymar terughalen. Hij wil ook
Maradona ' s zoon nam afscheid van zijn vader: je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem.Diego Maradona Jr., de zoon van overleden voormalig Argentijnse voetballer Diego Maradona, nam afscheid van zijn vader. Je hebt geen idee hoe gelukkig ik met je was... Ik voelde me onoverwinnelijk toen jij er was. Je hebt geen idee hoe erg ik je knuffels zal missen, hoe erg ik de tijden zal missen dat we samen zaten en onze geliefde Napoli zagen spelen! En mijn kinderen? Hoe kunnen ze leven zonder zo ' n liefhebbende grootvader? Ik beloof dat ze je altijd zullen herinneren, je beschermen en trots over hun grootvader spreken. Papa, kapitein van mijn hart, Je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem. Wacht op mij, Ik zal je vinden als mijn tijd komt, want ik heb altijd bij je willen zijn. Omdat de zoon niet bang is voor iets naast zijn vader. Goede reistien van mijn hart. Ik hou van jeMaradona' s zoon schreef op instagram. Maradona is de belangrijkste figuur in het leven van regisseur Paolo Sorrentino. Hij gelooft dat Diego hem gered heeft van de dood en noemt de Argentijn zijn gids naar de wereld van de kunst
Chelsea heeft een geweldig team. Kan Mendy of de duurste keeper in de geschiedenis van de Premier League spelen.Tottenham manager Jose Mourinho deelde zijn verwachtingen voor de komende Premier League wedstrijd met Chelsea. Het maakt niet uit of we op Stamford bridge boven aan de tafel of achter Liverpool aankomen - het verandert niets voor ons. Zoals ik al zei sinds het begin van het seizoen, We beweren alleen elke volgende wedstrijd te winnen, niets meer
Ronaldo is een beetje moe na zoveel wedstrijden. We zijn overeengekomen dat hij zal rusten
Diego wilde niet meer leven. Hij stond zichzelf toe te sterven