Netherlands

Mensen met déze sterrenbeelden zijn de liefste collega’s

Mensen met déze sterrenbeelden zijn de liefste collega's

Erger jij je groen en geel aan de collega die altijd te laat is, niet in teamverband kan werken en z’n afspraken nooit nakomt? Dan is hij of zij vast geen Maagd, Steenbok of Leeuw.

Mensen met die sterrenbeelden worden namelijk gezien als de liefste collega’s.

Maagd

Op zoek naar een betrouwbaar persoon op wie je altijd kunt bouwen? Dan ben je bij een Maagd aan het goede adres. Overigens loopt-ie daar zelf niet mee te koop, want dit sterrenbeeld is rustig en treedt liever niet op de voorgrond.

Steenbok

Carrière, carrière, carrière: daar gaat het Steenbokken allemaal om. Ze zijn nooit lui, helpen je graag bij het oplossen van problemen, zijn geduldig en ambitieus. Kortom: de perfecte mix voor een fijne collega.

Leeuw

Een Leeuw hakt er nooit met de botte bijl op in, want mensen met dit sterrenbeeld zijn lief, meegaand en zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt. Leeuwen zijn een ster in werken in teamverband en hierdoor een fantastische aanvulling voor een bedrijf.

Lees ook: Vrouwen met déze sterrenbeelden slapen het slechtst

Bron: Libelle

Gerelateerde artikelen

Football news:

Loko ' s wedstrijd in de Champions League wordt beoordeeld door een Sloveense die in de lente werd vastgehouden op een partij met drugs, wapens en prostituees
Inter is klaar om Eriksen te verkopen voor ongeveer 13,5 miljoen euro. De middenvelder werd aangeboden aan Arsenal
Door Training met Messi voelde ik me inferieur. Ronaldo is de beste, maar Leo is iets anders.Voormalig Fiorentina, Barcelona en AC Milan middenvelder Kevin-Prince Boateng vergeleken blue-garnet forward Lionel Messi met Juventus striker Cristiano Ronaldo. De Training met Messi liet me sprakeloos. Ik heb altijd gezegd dat Cristiano Ronaldo de beste ter wereld is, maar Messi is iets anders. Dit is niet normaal. Toen ik met hem trainde, voelde ik me voor het eerst in mijn carrière inferieur. Hij deed ongelooflijke dingen. Ik voelde me klaar om te zeggen, 'Ik ben klaar, ik ga met pensioen van football', ' zei Boateng. We bestuderen hoe spelers in de kleedkamer zitten. Messi in het midden, Lukaku wilde Drogba ' s plaats, en Roy Keane schreeuwde tegen de jonge Pique
Pirlo about 2:1 met Ferencvaros: ik had meer verwacht, maar het was een moeilijke wedstrijd tegen een gesloten tegenstander
Napoli heeft sinds juli geen salarissen meer betaald. De club is van plan om haar schulden in December af te betalen (RAI)
Schalke beëindigde het contract met Ibisevic en schorste Bentaleb en Harit
Bielsa, flick, Klopp, Lopetegui en Zidane zijn de kandidaten voor de beste coach van het Jaar prijs