Netherlands
This article was added by the user Avery Cooper. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Maurice en Dennis verbreken relatie na MAFS-avontuur: ‘Ik viel van mijn roze wolk af’

Maurice En Dennis Uit Mafs

And another one bites the dust. Helaas is er nog een relatie gesneuveld nadat de opnames van Married at First Sight erop zitten. In een update laten Maurice en Dennis weten dat ze er een punt achter hebben gezet.

Maurice en Dennis na MAFS uit elkaar

Het is inmiddels een half jaar geleden dat de camera’s officieel stopten met het draaien van seizoen zeven van Married at First Sight. In die tijd is er veel gebeurd, waaronder bij Maurice en Dennis. De voormalig tortelduifjes zijn niet langer samen, omdat de verliefdheid bij Dennis uitbleef.

In een video leggen de mannen uit hoe de vork in de steel zit.

Roze wolk

De roze wolk waar Maurice na de eerste date met Dennis opzat, is spontaan verdwenen. Na het koppelsweekend kon hij niet verliefder zijn, maar dat de gevoelens niet wederzijds waren, deed hem pijn. “Toen dacht ik: dit is echt mijn man. Maar daarna voelde ik dat het er niet bij jou was en dat je er zoekende in was. Wat er dan bij mij gebeurt, heel oneerbiedig gezegd, ik val van mijn roze wolk af en dan ga ik me juist heel erg beschermen om niet gekwetst te worden.”

Daarop nam Maurice afstand en pakte soms zelfs de telefoon niet meer op als Dennis hem probeerde te bereiken. “Ik heb weleens gebeld en dan kreeg ik meteen de voicemail. Prima, dan bel je misschien wel terug. Maar dat gebeurde niet. Nou ja, oké. Het zal wel.”

Niet verliefd

Ondanks de liefdesverklaring in de laatste aflevering – ze zeggen ik hou van jou! – en het voornemen om een relatie aan te gaan, houdt de liefde tussen de twee mannen niet lang stand. Daar is een goede reden voor. Dennis: “Verliefd zijn is dat ik niet meer weet wat ik doe en dat ik kriebels heb. Dat had ik niet.”

Foto: Videoland
Bron: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.