Netherlands

'Marco Borsato nog niet klaar om in de spotlights te treden'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

In 'Linda's Wintermaand’, dat aankomende zondag van start gaat, nodigt Linda de Mol (56) bekende Nederlanders uit om te praten over de belangrijkste momenten in hun leven tot nu toe. Ook Marco Borsato (53) stond op de lijst van Linda, maar die was er nog niet aan toe zijn verhaal te delen. Dat vertelt de presentatrice in gesprek met 'De Telegraaf'.

"Misschien wil hij het überhaupt niet, dat zou ik me ook voor kunnen stellen"

Linda nam meerdere malen contact op met Marco, die nog altijd kampt met een burn-out. "Marco wil dat nog niet en dat begrijp ik ook, die heeft een heel zwaar jaar achter de rug", aldus de koningin van de Nederlandse televisie. "Misschien wil hij het überhaupt niet, dat zou ik me ook voor kunnen stellen. Dat je denkt: het gaat uiteindelijke niemand wat aan."

Marco verdween begin dit jaar uit de spotlights en maakte zijn agenda voor onbepaalde tijd leeg vanwege zijn burn-out. Kort daarna werd bekend dat zijn huwelijk na bijna 22 jaar was gestrand. De geruchten over huwelijksproblemen deden al langer de ronde. Zo gaf Marco vorig jaar oktober toe dat hij Leontine jaren geleden had bedrogen met pianiste Iris Hond. De affaire zou hebben plaatsgevonden rond het faillissement van The Entertainment Group, de productiemaatschappij waarvan Marco mede-eigenaar was, in 2009.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Iris Hond over affaire Marco Borsato: 'Ik moet door'

Matthijs van Nieuwkerk wist Linda dit seizoen wél te strikken. "Hij heeft natuurlijk ook een bijzonder jaar gehad, met het einde van DWDD en hij is opa geworden. Ik heb hem ieder jaar gevraagd, maar nu heeft hij eindelijk ja gezegd”, ze ze hierover tegen het ANP.

Voor dat interview is Linda, ondanks haar ervaring, toch wel een beetje zenuwachtig. "Matthijs is iemand die ik erg goed ken en ik weet dat hij er niet van houdt om geïnterviewd te worden, dat hij daar ongemakkelijk van wordt. Dus dan wil ik er natuurlijk wel voor zorgen dat hij op zijn gemak is en zich prettig voelt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Linda de Mol niet uit op 'scoops' in Linda’s Wintermaand

Ook André Hazes, Floortje Dessing, Natacha Harlequin, Martien Meiland en Mark Rutte nemen plaats bij Linda op de bank. Hiervoor was ze zes seizoenen lang te zien met Linda’s Zomerweek voor RTL4. Het programma, dat in augustus steevast een van de best bekeken programma's was, stopte in 2018 zodat Linda tijd kreeg voor de opnames van de film April, May en June. Vorig jaar stapte ze over naar Talpa om haar broer John de Mol te helpen met het opbouwen van SBS6. Ook werd ze creatief directeur van Net5.

Linda's Wintermaand is vanaf 6 december te zien om 20.00 uur bij SBS6.

Football news:

Sinds 1999 scoort Zlatan elk jaar. Gisteren scoorde hij de eerste goals in 2021
Real Madrid is ervan overtuigd dat PSG 150 miljoen euro zal vragen voor mbape. Madrid is niet bereid om zoveel te betalen. Real Madrid is van mening dat de overname van PSG striker Kylian Mbappe problematisch zal zijn. De club van Madrid is ervan overtuigd dat de Parijzenaars ongeveer 150 miljoen euro voor de speler zullen vragen. Real zal niet in staat zijn om aan dergelijke eisen te voldoen, volgens de overdracht van Jugones op El Chiringuito journalist Jose Pedrerol. De belangstelling van Madrid voor de Fransman is al lang bekend. Het huidige contract met PSG verloopt in de zomer van 2022. Dit seizoen heeft de speler 12 goals gescoord en 5 assists gemaakt in 16 Ligue 1 wedstrijden. Zijn volledige statistieken zijn hier te vinden
Arteta on Ozil: het is altijd triest als zo ' n figuur verlaat
Alabai zal in de zomer naar Real Madrid verhuizen. Het contract voor 4 jaar is overeengekomen, het salaris is ongeveer 11 miljoen euro (Marca)
Stefano Pioli: we zullen in April naar de tafel kijken. Voor Milaan is elke wedstrijd de belangrijkste
Zlatan Ibrahimovic: samen met Mandzukic zullen we de tegenstanders van Milaan afschrikken. Hij tekende een contract bij Real Milan striker Zlatan Ibrahimovic. Mario heeft een contract getekend, hij zal toetreden tot AC Milan. Dus nu zullen wij tweeën de tegenstanders bang maken zei Ibrahimovic op Sky. Eerder werd gemeld dat Mandzukic tot juni een contract met de Rossoneri zal ondertekenen. Milaan heeft de overdracht van de Kroaten met hun officiële middelen nog niet bevestigd
Milan scoorde 43 punten in 18 ronden - het beste resultaat sinds het seizoen 2003-2004. De club werd kampioen