Netherlands

Marcel uit MAFS klapt uit de school over breuk met Sherilee

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Marcel en Sherilee leken zo gelukkig samen, maar toch spatte hun liefdessprookje na de opnames van ‘Married at First Sight: Second Chance’ alsnog uiteen. Bij RTL Boulevard doen de voormalige tortelduifjes hun verhaal.

"Ik heb de klik vanuit haar naar mij wel gevoeld en heb geen enkele reden om aan haar intenties te twijfelen"

Hoewel Sherilee helemaal in de wolken leek te zijn met Marcel, bleek al gauw dat ze toch niet zo goed bij hem past als ze in eerste instantie dacht. “Het is helaas niks geworden omdat bleek wij toch wel veel verschilden van elkaar”, laat Sherilee weten. Marcel kan dit beamen. “Ik denk wel dat wij in het begin beiden echt serieuze interesse hadden naar elkaar toe, maar gaandeweg kwamen we erachter dat we te veel van elkaar verschilden. Daardoor is het uiteindelijk op niets uitgedraaid.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

MAFS-deelnemer Sherilee onthult of ze nog samen is met Marcel

Marcel en Sherilee zijn na het programma ieder hun eigen weg gegaan en hebben vrijwel geen contact meer met elkaar. Wel heeft Marcel nog altijd goed contact met een andere MAFS-dame: Trudi! "Ik heb regelmatig contact met haar, omdat we toch al veel dezelfde leef- en denkwijze hebben en is er een goede vriendschappelijke band aan het ontstaan."

Een echte nieuwe liefde is er nog steeds niet in het leven van Marcel. "Ik ben vrijgezel, maar ik ben ervan overtuigd dat de ware vanzelf wel op mijn pad gaat komen." Ook Sherilee heeft de prins op het witte paard nog altijd niet gevonden. “Ik ben momenteel alleen en vind dit ook wel prima.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sanne uit MAFS in verwachting van eerste kindje

Hoewel Sherilee en Marcel zonder bombarie uit elkaar zijn gegaan, krijgt Sherilee op social media toch een hoop negatieve reacties op haar deelname. Veel kijkers denken dat ze enkel heeft meegedaan om bekend te kunnen worden. Absolute onzin, aldus Sherilee. “De negatieve reacties doen mij niet zoveel, al vind ik het wel jammer dat mensen zeggen dat ik om de bekendheid heb meegedaan. Mensen die mij kennen weten dat ik in het echte leven net zo ben als dat hoe ik op televisie te zien was. En dat ik altijd al op oudere mannen val. Mijn omgeving zag ook aan me dat ik oprecht verliefd was op Marcel. Ik had niet gedacht dat het zo kort zou duren tussen ons.”

Ook Marcel denkt dat Sherilee met de juiste intenties heeft meegedaan aan het programma. “Uiteindelijk weet maar één persoon hier echt het antwoord op, maar ik heb de klik vanuit haar naar mij wel gevoeld en heb geen enkele reden om aan haar intenties te twijfelen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-kandidaat Henk geeft vriendin grote verrassing

Ook voor deelneemster Chantal liep het huwelijk niet goed af. De Hagenees is daarom aan het Tinderen geslagen. Bekijk de video hieronder:

Football news:

Manchester United betaalt niet meer dan 25 miljoen euro voor Teles. De speler hoopt dat de deal zal worden afgerond deze week
Morata ' s overplaatsing is afgesproken. Morgen zal hij naar Turijn vliegen en een contract tekenen.Attetico Striker Alvaro Morata is dicht bij een verhuizing naar Juventus. Volgens journalist Fabrizio Romano is de verhuizing van de 27-jarige Spanjaard naar de Italiaanse club overeengekomen. Morata vliegt morgen naar Turijn om een medisch contract te tekenen. De onderhandelingen over de overdracht van Roma-striker Edin Dzeko zijn opgeschort, aangezien de Romeinen problemen ondervinden bij het regelen van de overdracht van Arkadiusz Milik uit Napoli. Er werd gemeld dat Juventus Morata lease voor 10 miljoen euro met het recht om uit te kopen voor 45 miljoen euro
Pamakana Interessante Man UTD
Karasev staat gepland voor de wedstrijd voor jonge jongens-Tirana in de Europa League
Les Ferdinand: de beslissing om een knie te nemen was zeer krachtig, maar de impact is afgenomen. De boodschap is verloren
Vidal nam afscheid van Barca: trots om dit shirt te hebben gedragen en samen te hebben gespeeld met de grote middenvelder Arturo Vidal heeft zijn pensionering uit Barcelona aangekondigd. Vandaag neem ik afscheid van Barcelona, na twee ongelooflijke jaren in deze geweldige club te hebben doorgebracht. Ik ben erg trots dat ik dit shirt heb gedragen en naast grote spelers en zeer goede mensen heb gespeeld. Ik wil mijn familie, teamgenoten, coaches, artsen, personeel en grote fans bedanken die me altijd met liefde hebben behandeld
Sporting hernoemde de Academie ter ere van Ronaldo