Netherlands

Man wordt schedelfractuur getrapt – politie op zoek naar signalementsloze raddraaier

De ”’jongeren”’ komen naar u toe deze zomer! Denkt u de gewapende ”’jongeren”’ in Amsterdam te ontvluchten of de stenen van de Haagse Schilderswijk-”’jongeren”’ te ontwijken, dan vlucht u naar het Gasselterveld. Dit is niet ver van Assen, maar wordt desalniettemin opgeleukt door diversiteit en inclusiviteit in de vorm van tenminste één zeer agressieve lichtgetintiër. Zegt althans de familie.

Uit Dagblad van het Noorden:

Een 21-jarige man uit Assen is woensdagavond tussen 19.00 uur en 19.30 uur ernstig mishandeld bij natuurplas Gasselterveld in Gasselte. Hij is geschopt en geslagen en is ernstig gewond geraakt aan zijn gezicht.

(…) Haar zoon zou volledig uit het niets in zijn rug zijn aangevallen en zijn geschopt en geslagen in het gezicht. ,,Er was geen enkele aanleiding”, vertelt ze aan Dagblad van het Noorden. Een man van ongeveer dertig jaar oud met een kaal hoofd zou verantwoordelijk zijn voor de mishandeling. Volgens de moeder van het slachtoffer hebben zowel haar zoon als zijn vriendin gezegd dat de dader ‘licht getint’ is.

De politie heeft op dit moment nog geen signalement van de signalementiër, dus dat vergemakkelijkt het zoeken enorm. Weet u meer, dan meldt u dat bij 0900-8844. Anders zijn we een land geworden waarin je mensen straffeloos een gebroken schedel kan trappen.

Neem nu een abonnement op TPO+, al vanaf 4 euro per maand. Daarmee zorg je ervoor dat TPO.nl voor altijd online blijft.

TPO.nl, where the elite meet to read.

Steun TPO

 

Football news:

Barcelona 's Interesse in Isak nam toe na Koeman' s benoeming. Larsson heeft een hoge dunk van de speler (Mundo Sebortivo)
Manuel Pellegrini: als je tegen Real Madrid en var speelt, is het te veel
PSV en Porto zijn geïnteresseerd in Barcelona middenvelder PUC. Volgens Mundo Deportivo willen PSV en Porto de club niet verlaten. De speler zelf is van plan om in de club te blijven en te vechten voor een plaats in het team. Puig heeft onlangs de Catalaanse directie op de hoogte gebracht van zijn onwil om Barca te verlaten, ondanks het feit dat hoofdcoach Ronald Koeman hem adviseerde om te vertrekken in bruikleen. De statistieken van de 21-jarige Spanjaard zijn hier te vinden
Puyol over Barcelona: als we het kampioenschap willen winnen, moeten we zeer goed presteren
Schalke heeft Wagner ontslagen. Het team heeft de Bundesliga niet meer gewonnen sinds januari
Iacini op 3:4 met Inter: zelfs een gelijkspel zou een oneerlijk resultaat, gezien hoeveel kansen Fiorentina maakte
Ramos Pro 3:2 met Betis: de scheidsrechter deed zijn best en deed niets met opzet