Netherlands

Man valt willekeurige voorbijgangers aan in Voorschoten

De politie is op zoek naar een man die in Voorschoten mensen heeft aangevallen. In de afgelopen twee weken zijn vijf aangiftes binnengekomen van mensen die vanuit het niets werden geslagen. Een vrouw die met een voorwerp werd geslagen, moest worden behandeld in het ziekenhuis.

Volgens de politie tonen de mishandelingen veel overeenkomsten. De slachtoffers, in de leeftijd van 15 tot 79 jaar, werden in alle gevallen door een voorbijganger in het gezicht of tegen het hoofd geslagen. Dit gebeurde steeds aan het eind van de middag of het begin van de avond.

Het is nog onduidelijk wie de aanvaller is en wat hem beweegt. Slachtoffers zijn niet beroofd, ook lijkt de dader geen seksueel motief te hebben.

Dader

De politie vermoedt dat het steeds dezelfde aanvaller is. Er wordt gezocht naar een getinte man van tussen de 16 en 20 jaar met donkere krullen. Hij lijkt voornamelijk actief rond de sportvelden in de wijk Adegeest. "Maar we hebben ook aangiftes van andere plekken", zegt een woordvoerder van de politie tegen Omroep West.

De politie is op zoek naar beelden en roept getuigen op om zich te melden.

Football news:

Manchester United verloor voor het eerst in 8 wedstrijden. Er waren 6 overwinningen en een gelijkspel
Manchester United bereikte de finale voor de eerste keer onder Solskjaer
Emery speelt voor de vijfde keer in de Europa League finale. Hij heeft drie overwinningen
Villarreal stal de tweede Engelse finale - zal spelen voor de Europa League met Man United. Emery heeft een kans om deze titel te pakken voor de 4e keer
Guardiola ' s vader: Pep altijd beschouwd Messi de beste, maar wilde geen schade aan Barca veroorzaken door het nemen van de speler
Messi schreef aan Bartomeu je probeert me weer te neuken kort voor de aankondiging van zijn wens om Barca te verlaten
Cavani heeft 6 doelpunten en twee assists in zijn laatste 6 optredens voor Manchester United