Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Man steelt auto, maar kinderen zitten nog op de achterbank

Een opvallende diefstal in Valkenswaard zaterdagmiddag. Een man ging er op de Dorpsstraat vandoor in een grijze Toyota, maar kwam er al snel achter dat er nog twee minderjarige kinderen op de achterbank zaten. Even later liet hij de auto mét kinderen in Eindhoven weer achter en is hij gevlucht.

Het gebeurde allemaal halverwege de zaterdagmiddag. Kort na de diefstal deelde de politie een melding via Burgernet, waarin werd opgeroepen om uit te kijken naar de auto en de vermiste kinderen. Met succes, want even later werd de Toyota met aanhanger op de Sporkenhoutlaan in Eindhoven weer gevonden. De kinderen zaten er nog in en mankeerden niks.

De autodief is nog altijd spoorloos, ondanks een grote zoekactie met onder meer een politiehelikopter. Het zou gaan om een man van ongeveer 50 tot 60 jaar met kort grijs haar. Hij zou zonder shirt rondlopen en is te herkennen aan een grote tatoeage tussen zijn schouderbladen.

Vanwege de privacy kan een politiewoordvoerder niet vertellen hoe oud de kinderen zijn en of ze zelf ook uit Valkenswaard komen.