Netherlands

Man rijdt met gestolen auto tegen politiewagen

De politie heeft een 40-jarige man uit Breda aangehouden. Hij reed in een auto die als gestolen te boek stond en toen politiemensen hem wilden aanhouden gaf hij gas en reed tegen de politiewagen aan. Een agent raakte gewond doordat de airbags van de politieauto uitklapten, maar kon wel verder werken, meldt de politie.

De man wilde ook nog achteruit wegrijden nadat hij de wagen van de politiemensen had geraakt. Omdat er op dat moment meer agenten aankwamen, stapte hij volgens de politie uit met zijn handen omhoog.

Football news:

Barcelona eerste ooit Champions League penalty schop in 5 opeenvolgende rondes
Bijna zwanger betekent niet zwanger. Dit is Tuchel 's metafoor over PSG' s kansen voor de Champions League play-offs: we leggen uit hoe ze zich aanpassen aan Manchester United en RB
We kennen meer dan de helft van de deelnemers in de Champions League playoffs. Wie is daar al en wie heeft het uitgesteld tot de laatste ronde?
Maguire ongeveer 1:3 met PSG: de tegenstander scoorde illogisch - een ricochet en flipperen rond het strafgebied
Ronald Koeman: Barcelona wil 18 punten scoren in de Champions League. We hadden een geweldige 1e helft met Ferencvaros
= = Clubcarrière = = Lampard maakte zijn debuut in het eerste elftal in de play-offs voor de tweede keer op rij. Sevilla kan nog steeds Chelsea op deze indicator op de laatste dag van het spel, maar ze zullen niet verslaan hun rivaal in de tafel, omdat de Blues nog steeds het voordeel in face-to-face vergaderingen. De Londense club heeft de eerste plaats in Groep E
Manchester United, PSG en RB hebben elk 9 punten in Groep H voor de laatste ronde van de Champions League