Netherlands

Man opgepakt voor ontvoering minderjarige jongen in Musselkanaal

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Een minderjarige jongen uit Musselkanaal (Groningen) is vanmiddag enkele uren ontvoerd geweest. De politie wist de jongen terug te vinden en heeft een 25-jarige man aangehouden voor de ontvoering.

Rond half drie vanmiddag kreeg de politie een melding van de vermissing van de minderjarige, waarna een intensieve zoektocht werd gestart. Daarbij is onder meer een Burgernetmelding verstuurd en een politiehelikopter ingezet. 

Rond kwart over vijf werd de jongen teruggevonden. Hij was in het bijzijn van een 25-jarige man, die is aangehouden. Over de leeftijd van de jongen wil de politie in verband met privacy niets zeggen. Wel laten ze weten dat hij in goede gezondheid verkeerde toen ze hem aantroffen.

Verdachte wordt verhoord

De 25-jarige, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, wordt verdacht van het onttrekken van een minderjarige aan het ouderlijke gezag. Hij zit vast en wordt momenteel verhoord. Voor de jongen en zijn familie wordt zorg georganiseerd, zegt de politie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

2,5 jaar cel geëist voor sadistische ontvoering 17-jarige jongen

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi