Netherlands

Man klimt over hek politiebureau en breekt been

Holst van de nacht

19 minuten geleden Aangepast: 2 minuten geleden

Het politiebureau aan het Chasséveld. Beeld © Google Streetview

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Een man uit Steenwijk heeft vannacht zijn been gebroken toen hij over het hek van een politiebureau in Breda wilde klimmen. De 35-jarige man had daarnaast ook nog een politieauto vernield.

Agenten van het politiebureau Chasséveld werden rond 03.40 uur gewaarschuwd dat een man voor het bureau stond die 112 had gebeld. Buiten vonden zij een man die op de grond lag.

Ruitenwisser politieauto afgebroken

Naast hem lag een ruitenwisser van een daar geparkeerde politieauto. Die had de man naar eigen zeggen afgebroken. Hij vertelde ook dat hij over het politievoertuig was geklommen, met de bedoeling over het hek van het politiebureau te komen. Hij was alleen gevallen en had daarbij zijn been gebroken.

Waarom de man deze capriolen uithaalde, is volgens de politie onduidelijk gebleven.

Football news:

Antonio Conte: ik denk niet dat Real Madrid kan huilen over hun verliezen. Het is grappig dat de media schrijven over hun problemen met het team
Lewandowski over de annulering van de Gouden Bal: zo belangrijk is het niet. Dergelijke Prijzen zijn iets extra -
Salah kan met Atalanta spelen. Hij werd ziek door het coronavirus
Geen nieuws. Ik heb geen idee wie voor Atalanta gaat spelen. Waarom zouden we ze informatie geven? Liverpool manager Jurgen Klopp spreekt voor de Champions League groep fase 4 wedstrijd tegen Atalanta. Over Tiago en andere spelers wier deelname aan de wedstrijd twijfelachtig is geen nieuws. We zullen zien. Ik wil er niet te veel over zeggen, want Ik heb geen idee wie Atalanta op het veld kan zetten. Waarom zouden we ze informatie geven?
Barcelona denkt erover om Garay te tekenen vanwege de blessure van Pique
Pepe verontschuldigde zich voor de rode in de wedstrijd met Leeds: er is geen excuus voor mijn gedrag. Het spijt me zeer dat de middenvelder van Arsenal Nicolas Pepe zich verontschuldigde voor de schorsing die hij verdiende in de wedstrijd van de 9de ronde van de Premier League
Manchester City heeft een tienjarenplan voor Messi voorbereid. Na zijn carrière willen ze hem ambassadeur maken voor de club (The Times). Manchester City werkt aan de ondertekening van de Barcelona striker Lionel Messi. Volgens de Times heeft de Engelse club een tienjarenplan voor Argentinië ontwikkeld. Hij zal worden aangeboden om te spelen voor Manchester City en dan spelen voor een van de negen clubs in de City Football Group. Deze omvatten met name new York city (vs), Yokohama (Japan) en Melbourne city (Australië)