Netherlands

Man in Haarlem zwaargewond aangetroffen na 'knal'

In Haarlem is een man zwaargewond aangetroffen, nadat omwonenden een knal hadden gehoord. Getuigen zagen vervolgens een witte Volkswagen Caddy wegrijden. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Een woordvoerder van de politie bevestigt dat tegenover NH Nieuws. Welke verwondingen de man precies heeft, kan de politie nog niet melden. "Wij kregen rond 21.30 uur een melding van iemand die ernstig gewond zou zijn. Toen we ter plaatse kwamen, troffen we die persoon inderdaad aan. Hij is direct in de ambulance gezet richting het ziekenhuis."

Voor zover de woordvoerder kan zeggen zijn de verwondingen van de man zeer ernstig. "De politie is nu aanwezig om onderzoek te doen." Of het mogelijk om een schietpartij gaat, is ook nog niet duidelijk. "Op dit moment kunnen we nog niks uitsluiten", aldus de politiewoordvoerder.

Het incident was in de Beeksteeg, ten westen van het centrum van Haarlem. Morgen verwacht de politie met meer informatie te kunnen komen.

Football news:

De Spaanse fan gaat al sinds 1979 naar de wedstrijden van het nationale team. Hij kwam naar de Euro met de beroemde drum (hij zou het hebben verloren tijdens de lockdown)
Ronaldo verwijderde de gesponsorde Coca-Cola op een persconferentie. Cristiano is sterk tegen suiker-maakt er zelfs geen reclame voor
Zweden voorwaarts Isak: ik zou graag wat meer bezit hebben. Maar we zijn blij met het punt
Luis Enrique: Spanje probeerde kansen te creëren, maar het veld was niet de beste. Spelers klaagden
Laporte op Morata ' s blunder: hij zal de mond van iedereen te sluiten door het scoren van drie doelpunten in de volgende wedstrijd
Messi scoorde uit Chili ' s vrije trap. Hij werd de recordhouder van Argentinië voor doelpunten in officiële wedstrijden
Spanje scoorde 2 schoten op doel in de 2e helft tegen Zweden-beide na 89 minuten