Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

MAFS Martijn en Nicole zetten vervroegd een punt achter hun huwelijk

Martijn Nicole Mafs

Het was geen sprookjeshuwelijk tussen Martijn en Nicole uit Married at First Sight. Na een heftige huwelijksreis naar Italië is het definitief klaar tussen het stel en worden de trouwringen tijdens het eindgesprek afgedaan. 

Om het avontuur nog enigszins goed af te sluiten zijn Martijn en Nicole uitgenodigd voor een gesprek met presentator Carlo Boszhard en expert Patrick van Veen. Spannend? Dat vindt het stel het eigenlijk niet. “Het is allemaal heel duidelijk”, zegt Nicole. Dat hun MAFS-avontuur definitief gaat eindigen weten ze allebei. 

Welles nietes

“Nicole, je hebt zoveel gehuild”, zegt Carlo. “Omdat hij op dag 1 besloot om ermee te stoppen, toen dacht ik: wow, dat gaat wel heel snel”, antwoordt ze. Ze verwijt Martijn dan ook dat hij veel te snel de deur heeft dichtgegooid. Maar Martijn ziet dat anders: “zo leek het misschien, maar we hebben wel vrij snel gesprekken gevoerd vanuit mij waarin ik zei dat dingen niet goed voelden en dat ik aan dingen wilde werken.” Nicole laat weten het er niet mee eens te zijn. “Dit wordt een welles nietes.”

‘Ik voelde mij niet gezien’

Het stel heeft nog wel een afscheidsbrief geschreven die ze na een kort gesprek aan elkaar voorlezen. Martijn begint: “Alles zag eruit als een droomstart. Helaas kreeg ik maar niet het gevoel van toekomstige partner. Merkte in onze gesprekken veel eenrichtingsverkeer. Eigenlijk ging het altijd om jou. Voelde me eigenlijk niet gezien.” Hij sluit zijn brief af met de woorden: “Helaas ga ik verder als single, gescheiden man. Wel balen. Ik wil je wel heel graag behouden als vriend, maar die keuze is aan jou.” En hij legt zijn trouwring op de schaal. 

Lees ook: Woedende Nicole gooit wijn in het gezicht van haar MAFS-man Martijn

Geen kans

Ook Nicole komt aan het woord en vertelt over de huwelijksreis. “Bij aankomst zei je dat je het meer als spelletje zag en dat je net zo snel weer gescheiden zou zijn. Ik schrok hier heel erg van. Dit gaf voor mij wel aan dat jij er anders in stond dan ik. Ik zal dan ook nooit begrijpen hoe je in dit experiment kunt stappen om vervolgens na 24 uur al op te geven. Heel erg jammer, want hierdoor heb ik geen kans gekregen in dit experiment waar ik met zoveel vertrouwen in ben gestapt.” Ze eindigt met de woorden: “Ik wil graag scheiden.”

Vriendschap

Maar hoe zit het met een vriendschap tussen Martijn en Nicole? “Er moet dan nog wel wat gebeuren”, zegt Nicole. “Want ook in vriendschap moet je eerlijk zijn. Ik vind het niet 100% eerlijk dit.”

Bron: Videoland
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.