Netherlands

Loslopende hond breekt Franse wielrenner Cherel op

Foto: ANP

De Franse wielrenner Mikaël Cherel heeft meerdere breuken opgelopen bij een valpartij die veroorzaakt werd door een loslopende hond. Dat liet zijn ploeg AG2R-La Mondiale weten.

Cherel kwam op training in het Zuid-Franse Cagnes-sur-Mer ongelukkig ten val en liep een gebroken sleutelbeen op en meerdere breuken in de zij. Bij de Fransman werd ook een klaplong vastgesteld, waardoor hij de nacht van dinsdag op woensdag in het ziekenhuis moet doorbrengen ter observatie.

Het is nog niet duidelijk hoe lang hij aan de kant staat. In juli tekende de 34-jarige Cherel bij AG2R-La Mondiale voor 2 jaar bij. Hij finishte afgelopen seizoen als 26e tijdens de Tour de France, in 2015 eindigde hij als 18e.

Football news:

Solskjaer op 3-2 met Liverpool: Manchester United won op hun eigen voorwaarden. Het is een goed gevoel
Hames scoorde 10 (3+7) punten in Everton ' s thuiswedstrijden. Away - 0
Suarez scoorde zijn 12e doelpunt in het seizoen La Liga. Messi heeft 11
Miller op de Manchester United nederlaag: verwoest. Er is geen tweede kans in knock-out voetbal
Game of Thrones acteur op Liverpool: Manchester United zou een jaar geleden vernietigd zijn. John Bradley, die de rol van Sam Tarly speelde in de fantasy-serie Game of Thrones, deelde zijn emoties uit het spel van Manchester United in de vierde ronde van de FA Cup met Liverpool
Ricard Puig: het is een vrij moeilijk seizoen, Ik ben niet gewend om zo weinig te spelen. Scoor met een kop is iets onwerkelijks
Ik bereid me voor op mijn debuut in big football. Ik ben een vrije agent