Netherlands

London Heathrow verliest titel van drukste luchthaven Europa

London Heathrow heeft zijn titel van drukste luchthaven van Europa moeten inleveren. Als gevolg van de enorme klappen voor de luchtvaart en quarantainemaatregelen door de coronacrisis zag de grote Londense luchthaven het aantal reizigers dit jaar zeer scherp dalen. Nu is Paris-Charles de Gaulle het drukste vliegveld van Europa.

Het aantal reizigers dat in de eerste negen maanden werd verwerkt door Heathrow kelderde met 69 procent tot 19 miljoen, wat iets minder passagiers zijn dan voor Charles de Gaulle. Schiphol en de luchthaven van Frankfurt liggen niet ver achter. Verder leed de exploitant van Heathrow in de eerste negen maanden een verlies van 1,5 miljard pond, omgerekend bijna 1,7 miljard euro.

Heathrow-topman John Holland-Kaye zegt dat de Britse overheid onvoldoende doet om het testen van reizigers uit risicogebieden mogelijk te maken. Zij moeten verplicht twee weken in quarantaine, waardoor veel mensen niet willen vliegen via Heathrow. Er gaan waarschijnlijk duizenden banen verloren op de Britse luchthaven vanwege de crisis.

Football news:

Atalanta Director: alles is goed met Miranchuk, er zijn geen symptomen van coronavirus
Kovid speelt het Letse Kampioenschap: het team kreeg slechts 8 personen (maar nog steeds niet afgemaakt)
Gerard Pique: we hopen allemaal dat Messi zal verblijven in Barca
Agent van het coronavirus vanaf het begin: ik voel me prima. Een test is een test
Barcelona heeft in principe overeenstemming bereikt met de spelers om de salarissen te verlagen. De club zal 122 miljoen euro besparen
Barca presidentskandidaat farre: we moeten Neymar terughalen. Hij wil ook
Maradona ' s zoon nam afscheid van zijn vader: je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem.Diego Maradona Jr., de zoon van overleden voormalig Argentijnse voetballer Diego Maradona, nam afscheid van zijn vader. Je hebt geen idee hoe gelukkig ik met je was... Ik voelde me onoverwinnelijk toen jij er was. Je hebt geen idee hoe erg ik je knuffels zal missen, hoe erg ik de tijden zal missen dat we samen zaten en onze geliefde Napoli zagen spelen! En mijn kinderen? Hoe kunnen ze leven zonder zo ' n liefhebbende grootvader? Ik beloof dat ze je altijd zullen herinneren, je beschermen en trots over hun grootvader spreken. Papa, kapitein van mijn hart, Je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem. Wacht op mij, Ik zal je vinden als mijn tijd komt, want ik heb altijd bij je willen zijn. Omdat de zoon niet bang is voor iets naast zijn vader. Goede reistien van mijn hart. Ik hou van jeMaradona' s zoon schreef op instagram. Maradona is de belangrijkste figuur in het leven van regisseur Paolo Sorrentino. Hij gelooft dat Diego hem gered heeft van de dood en noemt de Argentijn zijn gids naar de wereld van de kunst