Netherlands

Liveblog KNVB-beker | Go Ahead leidt bij rust al met 5-0 tegen B-ploeg NAC

Goedenavond! In dit liveblog houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen in de eerste ronde van de KNVB-beker.

43' Hendriks probeert het doel van NAC onder vuur te nemen, maar zijn inzet gaat een paar meter naast. De Bredenaars lijken het tweede deel van de eerste helft schadevrij te doorstaan op de Adelaarshorst.

36' De wissel van Steijn heeft effect want ondanks wat penibele situaties komt NAC iets minder in de problemen. Via  
Huseyin Dogan krijgen de bezoekers zelfs hun eerste kansje van de wedstrijd.

26' NAC-trainer Maurice Steijn kan het niet langer aanzien en haalt Lewis Fiorini naar de kant voor Darwin Heuvelman. Met een 4-4-2-formatie hoopt hij dat zijn team erin slaagt om minder ruimte weg te geven en zo een nog groter pak slaag te voorkomen.

20' GOAL Go Ahead Eagles! 5-0

We zijn nog niet eens halverwege de eerste helft en het staat al 5-0! Het door corona geplaagde NAC zakt volledig door het ijs en ziet Luuk Brouwers het hele veld oversteken en scoren.

12' GOAL Go Ahead Eagles! 3-0

Heeft Go Ahead dit weekend goed naar Ajax gekeken, en NAC goed naar VVV? Zakaria Eddahchouri straft dramatisch verdedigen van de Bredanaars af en maakt er binnen het kwartier 3-0 van.

10' GOAL Go Ahead Eagles! 2-0

Is deze bekerwedstrijd al binnen tien minuten beslist? Sam Hendriks is door de NAC-verdedigers helemaal uit het oog verloren en tikt simpel de 2-0 binnen.

7' GOAL Go Ahead Eagles! 1-0

Wat een start van de thuisploeg! De geheel vrijstaande Sam Beukema kopt raak uit een corner en zet de Eagles zo op 1-0 tegen NAC.

1' Ook de late wedstrijd in het bekertoernooi is onderweg. Go Ahead Eagles heeft in eigen stadion afgetrapt tegen het door corona geplaagde NAC Breda, dat het vorig seizoen verrassend tot de halve finales schopte.

De bal rolt weer in de KNVB-beker! Excelsior is begonnen aan het duel met Helmond Sport. Later vanavond (20.45) staan met Go Ahead Eagles en NAC Breda nog twee clubs uit de Keuken Kampioen Divisie tegenover elkaar. De duels van amateurploegen zijn uitgesteld tot december omdat de spelers door de coronamaatregelen niet voluit kunnen trainen en geen competitiewedstrijden mogen afwerken.

15' GOAL Go Ahead Eagles! 4-0

Wat gebeurt hier allemaal in de lege Adelaarshorst? Anouar Kali veroorzaakt een penalty, die door Jeroen Veldmate snoeihard binnen wordt geschoten. Neemt Go Ahead wat gas terug, of is dit pas het begin van de lijdensweg van NAC?

Football news:

Neymar over hereniging met Messi: volgend jaar moeten we het doen
Scott Micromini: ik hoop dat Manchester United Leipzig zal winnen en de middenvelder Manchester United Scott Micromini de kansen van Manchester United inschat om in aanmerking te komen voor de knock-outfasen van de Champions League
Lampard over de vraag of Giroud in de Premier League zal beginnen: we zullen zien. Forward scoorde 4 doelpunten voor Sevilla
Lucescu na 0:3 met Juve: Dynamo is aan het leren, het krijgen van ervaring en moet gaan naar de Eurovesna
Je kunt niet half zwanger zijn en de Play-offs half halen. Tuchel op PSG ' s kansen in de Champions League
Barcelona eerste ooit Champions League penalty schop in 5 opeenvolgende rondes
Bijna zwanger betekent niet zwanger. Dit is Tuchel 's metafoor over PSG' s kansen voor de Champions League play-offs: we leggen uit hoe ze zich aanpassen aan Manchester United en RB