Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Liveblog F1 | Leclerc verreweg het snelst in derde training GP Monaco

Goedemiddag en welkom in dit liveblog op NU.nl. Wij (Iris Timmer en Patrick Moeke) houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de Grand Prix van Monaco. Veel plezier!

Nog 12 min - Verstappen laat weten dat hij "helemaal klaar is" met al het verkeer. "Als we er niet in slagen om een gat te vinden, kom ik liever naar binnen."

Nog 13 min - Verstappen verbetert zijn tijd en klimt naar de tweede plek. Het verschil met Leclerc is nu 0,316 seconden.

Nog 16 min - Over de boordradio van Verstappen is vooral gepiep te horen. De Nederlander werd tijdens zijn snelle ronde opgehouden door verkeer.

Nog 21 min - Lando Norris springt naar de derde plek! Het verschil met Pérez is +0,341.

Nog 27 min - Oei! Sainz verremt zich en zorgt zo voor een kortstondige gele vlag. Die set banden kan hij afschrijven.

Nog 28 min - Er lijkt een incident te zijn geweest tussen Carlos Sainz en Lance Stroll. Het wordt na de vrije training onderzocht. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

Nog 31 min - Leclerc rijdt een razendsnel rondje. Met 1.12,885 is hij nu sneller dan iedereen. De coureurs van Red Bull komen er nog niet aan.

Nog 33 min - Lance Stroll lijkt zich te verremmen en schiet daardoor kort rechtdoor. Hij kan zijn weg zonder schade vervolgen.

Nog 39 min - Leclerc verbetert zijn eigen tijd: 1.13,434.

Nog 42 min - Verstappen is bezig aan een snelle ronde. Maar de Nederlander komt nog niet aan de tijd van Charles Leclerc. Het verschil tussen de twee is nu nog 0,038. Daarmee bevindt Verstappen zich nu tussen de twee Ferrari's.

Nog 47 min - Ondertussen hebben beide Ferrari's er een snelle ronde op zitten. Leclerc klokt de snelste tijd met 1.14,008. Achter hem volgt Sainz op 0,106 seconden.

Nog 48 min - Ook Verstappen is nu op de baan. Hij rijdt op de zachte band.

Nog 51 min - De Ferrari's zijn nu ook uit de pitstraat gekomen.

Nog 53 min - Ricciardo is voor het eerst sinds zijn crash van gisteren weer op de baan. Hij klokt 1.16,232.

Nog 54 min - Latifi heeft de eerste tijd neergezet. Hij klokt 1.19,375 op de mediumband. Fernando Alonso gaat daar overheen met 1.15,809.

Nog 56 min - Het is nog rustig op de baan. De meeste coureurs staan nog in de pitstraat.

Nog 60 min - We zijn gestart met de derde vrije training. Kevin Magnussen gaat gelijk de baan op.