Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Leuk: déze acteurs uit Virgin River zijn in het echt getrouwd

Ontwerp Zonder Titel 2023 01 28t144919.722

Twee acteurs uit Virgin River blijken in het echte leven ook gelukkig te zijn in de liefde. In dit artikel vertellen we je wie dit zijn.

Love is in the air

Virgin River behoort tot één van de populairste Netflix-series. Er wordt op dit moment reikhalzend uitgekeken naar het vijfde seizoen. Ook op liefdesgebied gebeurt er van alles en er blijkt zelfs één koppeltje te zijn, die ook buiten de camera’s nogal dol op elkaar zijn. Deze acteurs zijn zelfs inmiddels al 25 jaar samen. We laten je niet langer in spanning. We hebben het over acteur Colin Lawrence, die chef-kok Preacher speelt. Hij heeft een relatie met actrice Lucia Walters, beter bekend als arts-instructeur Julia. Julia verscheen pas in het vierde seizoen van de serie.

Lees ook: Droombaan gezocht: Netflix zoekt stewardess voor bijna 4 ton per jaar

Prille relatie

De rol van Julia wordt steeds groter en na een paar dates, maken Julia en Preacher het officieel. Als Paige ineens weer terugkomt, wordt de situatie ingewikkelder. In het vijfde seizoen zul je zien hoe dit precies afloopt. In het echte leven zijn Colin en Lucia in ieder geval gelukkig getrouwd en hebben zelfs twee kinderen.

Lees ook: Spannend: Netflix deelt trailer van seizoen 4 van YOU

Foto: Netflix
Bron: Netflix-nederland

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.