Netherlands

‘Leger Syrië trekt noordelijke plaats binnen’

Het Syrische leger is na de deal met de Koerden de noordoostelijke plaats Tell Tamer binnengetrokken. Dat berichten staatsmedia. De plaats bevindt zich op ongeveer 35 kilometer van grensplaats Ras al-Ain, die is aangevallen door de Turkse strijdkrachten. Tell Tamer ligt ook aan de strategisch belangrijke snelweg M4.

De Koerdische strijders die het gebied in handen hebben, maakten na de Turkse inval afspraken met het regime van de Syrische president Bashar al-Assad. Een hoge Koerdische functionaris zegt dat afspraken zijn gemaakt over de inzet van de Syrische troepen in het grensgebied. Er zou nog niet zijn gesproken over politieke kwesties. Die komen volgens Badran Jia Kurd later aan de orde.

Volgens de functionaris hebben de Verenigde Staten „groen licht gegeven” voor de Turkse inval. Daarom moesten de Koerden volgens hem op zoek naar manieren om de regio te beschermen.

Football news:

Handdrukken zijn nu verboden, maar waar kwamen ze vandaan en wanneer kwamen ze naar voetbal? Trouwens, ze werden verboden zelfs in de jaren ' 20 na de Spanjaarden
Agent over het mogelijke vertrek van Saul uit Attico: hij is al in een zeer grote club
Menezes is bijna bij Regina. De club kan in Serie B
Balotelli weigerde zijn contract met Brescia te beëindigen. De club bracht hem op de hoogte van zijn ontslag
Barcelona beschouwt angelinho en estupignan als vervangers voor Firpo
Als PSG Cavani laat vertrekken, zal het een grote fout zijn. Aniela over Edinson
Directeur van Tambov: als we naar Nizjni Novgorod verhuizen, moeten we de naam veranderen