Netherlands

Kylie Minogue wil zo snel mogelijk terug naar huis

Entertainment

51 minuten geleden Aangepast: 7 minuten geleden

Kylie Minogue Beeld © ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Zangeres Kylie Minogue (52) mist haar geboorteland Australië. Dat zegt ze in een interview met ABC News. Ze kan niet wachten om zo snel mogelijk naar huis te gaan.

Momenteel verblijft de zangeres vanwege het coronavirus in het Verenigd Koninkrijk. Naar eigen zeggen heeft ze zich nog nooit zo ver van haar familie gevoeld, die in Australië zit. "Het is zo'n rare tijd", vindt de 52-jarige Minogue. "Het zal niet zo lang meer duren voordat ik thuis kan komen. Hopelijk."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kylie Minogue nam nieuwe album noodgedwongen thuis op

De Australische deelstaat Victoria, waar de zangeres werd geboren, gaat langzaam weer open na een strenge lockdown. Mogelijk kan Minogue daarom snel weer terug. De zangeres heeft tijdens de lockdown in het Verenigd Koninkrijk niet stilgezeten. Zo maakte ze bekend een nieuw album te hebben gemaakt. Het album, dat de naam Disco draagt, wordt op 6 november gelanceerd.

Football news:

Napoli spelers kwamen in t-shirts met Maradona ' s naam en nummer 10 voor de Europa League wedstrijd
Daniele Bonera: Milan is blij met het spel met Rijsel en betreurt het resultaat
Neymar op Maradona: u zult altijd in onze herinnering blijven. Voetbal is u dankbaar
Als football een film was, zou Diego zijn hoofdpersoon zijn. Showsport lezers nemen afscheid van Maradona
Napoli fans hielden een vuurshow voor het stadion ter nagedachtenis aan Maradona
Maradona tekende documenten over balsemen en exposeren. De familie wist niet dat ex-Argentina striker Diego Maradona stierf aan een hartstilstand op 25 November. Volgens de journalist Hernan Castillo heeft de voetballer documenten ondertekend waarin staat dat hij na zijn dood moet worden gebalsemd en tentoongesteld. Er zij op gewezen dat de familie van Maradona dit pas in de laatste uren ontdekte en verrast was. Daarover is nog geen besluit genomen. Op dit moment vindt in het presidentieel paleis in Buenos Aires een afscheidsceremonie voor Maradona plaats. Het lichaam wordt in een gesloten kist gelegd
Zorc over de toekomst van Nederland: we hebben lange termijn plannen met hem