Netherlands

Kim Kardashian bedolven onder kritiek door 'lege koelkast'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Wanneer Kim Kardashian (39) een foto deelt op social media komt er geheid kritiek op. Ook nu de realityster een kiekje plaatste waarbij haar koelkast te zien was. Opvallend genoeg staat er slechts water, melk en limonade in de vrieskist van de Insta-dame. En haar volgers snappen er helemaal niets van.

"Niets aan die koelkast laat zien dat je vier kinderen hebt"

Kim heeft al honderden schandalen meegemaakt in haar tijd als beroemdheid, maar waarschijnlijk had ze nooit verwacht dat haar koelkast daarbij zou gaan horen. De Keeping Up With the Kardashians-ster deelde een foto ter promotie van haar kledinglijn Skims waarin ze iets uit haar koelkast haalt en het viel haar fans op dat ze er verdacht weinig in heeft staan. "Eten jullie lucht? Ik zie geen voedsel in je koelkast", "Niets aan die koelkast laat zien dat je vier kinderen hebt" en "Jezus, je hele koelkast is leeg" reageerden de volgers van de realityster onder het kiekje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oude huis Kim Kardashian te koop voor 5 miljoen

In de vrieskist van Kim staan vijf pakken melk, wat flessen water en een kan limonade. En dit was shocking voor haar volgers. De realityster kreeg hoogte van de kritiek en wilde haar fans verzekeren dat er wel degelijk eten in huize Kardashian-West te vinden is. "Ik zag een hele hoop commentaar van mensen die zich afvroegen hoe ik vier kinderen voed en aangezien jullie het zo graag willen weten: hier een klein inkijkje in onze grote koelkast, gevuld met fruit en groenten", zet Kim bij een filmpje waarbij ze haar walk-in-koelkast toont. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian geeft dochter buitensporig duur kerstcadeau

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Kim en Kanye hebben een hele 'pantry', oftewel een bijkeuken of voorraadkast, waar ze hun eten stallen. De realityster geeft een hele tour langs de extravagante opslag. Het moge duidelijk zijn dat de kindjes North, Saint, Chicago en Psalm niets te lijden hebben. 

Football news:

Yeovil van Engeland ' s 5e divisie about De Gea: Nee, Ik ben niet geïnteresseerd. Sorry, David
Henderson is de beste speler van Liverpool in het seizoen 2019/20
Massimo Moratti: de eigenaars van Inter hebben alles wat ze nodig hebben om Messi mee te nemen
Gagliardini op de wedstrijd met Shakhtar: ze zijn sterk, maar Inter is vastbesloten
De President van Attico Madrid bij het vertrek van de Champions League: niet onze avond. Ze hadden geluk om twee keer te scoren, we hebben een goed team
Verdediger Lyon van Marsal: we denken erover om de finale van de Champions League te bereiken. We hebben een grote kans om te winnen
Arsenal is een van de grootste clubs ter wereld. Ik ben hier om trofeeën te verzamelen