Voor Hetzelfde Geld (2)

Eric en Maryse hebben altijd een latrelatie gehad, maar zoeken nu samen een koophuis. En dan het liefst tussen Haarlem en Nijmegen.

Tussen Haarlem en Nijmegen

Maryse heeft een appartement in Haarlem en Eric woont in Nijmegen. Ze zijn klaar om samen te wonen, maar ook klaar met de stad en het heen en weer reizen. Het stel zoekt een vrijstaand huis met grote tuin in een groene en waterrijke omgeving. Voorwaarde: het huis moet tussen Nijmegen en Haarlem liggen. De twee willen niet langer dan een uur rijden naar hun oude woonplaats.

Voldoet niet aan de wensen

De twee gaan langs bij een huis in Vorden, wat maar liefst 1 uur en 40 minuten van Haarlem ligt. Dat vinden ze duidelijk te ver. Ook het huis in Elspeet ligt niet binnen de gewenste afstand. Kijkers begrijpen niet dat de huizen niet voldoen aan de wensen van de kandidaten. “Als er gevraagd wordt niet langer dan een uur reizen, waarom dan een huis uitzoeken op 1 uur 40 minuten? Dat is wel heel veel langer”, schrijft iemand op Twitter.

Niet hun droomhuis

Maryse en Eric gaan uiteindelijk proefwonen in een huis in Spijk, wat wél aan de eisen voldoet. Hoewel ze genieten van de mooie omgeving, is het toch niet hun droomhuis. De stijl valt niet helemaal in de smaak en ook is het huis iets te klein. De twee doen geen bod, maar gaan wel op zoek naar een ander huis in de omgeving. “Als je wilt wijnproeven, een eindje wilt fietsen of een eindje wilt varen, het is allemaal in de buurt hier.”

Lees ook: Stel in Voor Hetzelfde Geld wordt het niet eens over droomhuis

Lees ook: Déze uitspraak van First Dates-deelnemer maakt de tongen los

Foto: Voor Hetzelfde Geld / RTL

Gerelateerde artikelen