Netherlands

Kijkers uiten kritiek na Op1-optreden Martien Meiland

Entertainment

18 minuten geleden Aangepast: 5 minuten geleden

Beeld © NPO

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Martien Meiland (59) sprak maandagavond in talkshow 'Op1' over het moment dat hij besefte dat hij op mannen valt. Veel mensen waren geraakt door zijn openhartigheid, maar niet alle kijkers zaten op Martiens verhaal te wachten.

'Je kunt de tv niet aanzetten of Martien Meiland is er op?'

'Jeetje... Martien Meiland ook al bij jullie!? Vanavond dan maar overslaan!' En dat is maar één voorbeeld uit de reeks tweets van mensen die vinden dat we langzaam maar zeker afstevenen op een Meilandjes-overkill. Afgelopen vrijdag presenteerde de familie in Huis ter Duin de biografie van Martien. Van mooie herinneringen tot zwarte bladzijden: het staat allemaal in het boek omschreven. Maandagavond mocht hij hier over komen vertellen bij Op1, maar daar was niet iedereen van gediend.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Caroline reageert op ruzie familie Meiland

'Ik kijk geen programma's met Martien Meiland. De tv kan dus wel uit', schrijft iemand op Twitter. Een andere Twitteraar is een poll gestart met de vraag wat iedereen van de ster vindt. 'Je kunt de tv niet aanzetten of Martien Meiland is er op? Wat vind jij van hem?' Iemand anders laat weten: 'Ik ben er helemaal klaar mee. Al heel lang ook. Lieve man....maar nu snel eigen dingetjes gaan doen.' Martien is naast Chateau Meiland ook te zien in het nieuwe programma BINGO! De 100.000 euro quiz en in Ranking the Stars. Zijn aanschuif bij Op1 leek dus voor menigeen de druppel die de emmer deed overlopen.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

'Nieuwe liefde Martien Meiland moet aanvulling zijn op familie'

Toch lijkt lang niet heel Nederland klaar met de reality-ster. Er zijn immers niet voor niets ruim een miljoen mensen die elke dinsdag en donderdag hun tv afstemmen op SBS6 voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Ook is er veel aandacht voor de biografie van Martien. Zo was er afgelopen zaterdag als vervolg op de boekpresentatie een signeersessie, waar een flink aantal fans al vanaf negen uur in de rij stonden om het boek te bemachtigen. Naast de biografie kregen zij ook een handtekening van Martien en ook Erica mocht haar krabbeltje zetten.

Oud-huisvriendin Caroline komt ook aan bod in het nieuwe boek van Martien. Zij zou een poos geleden het huis met fikse ruzie hebben verlaten, wat zelfs zou zijn geëindigd in een gevecht. Je hoort er alles over in onderstaande video:

De hele aflevering van Op1 zie je hier. 

Football news:

Chalhanoglu zal naar Manchester United verhuizen in de zomer van 2021 (Christian Falk). AC Milan middenvelder Hakan Chalhanoglu kan een Manchester United speler worden. De kans dat de 26-jarige aan het begin van het seizoen 2021/22 tot de Engelse club zal toetreden, is 90%, schrijft Sempre Milan, verwijzend naar exclusieve informatie van Sport Bild journalist Christian Falk. AC Milan is te laat met de onderhandelingen over een nieuw contract met de speler en zijn huidige overeenkomst loopt af in juni 2021. Çalhanoğlu heeft dus sinds januari het recht om met andere clubs te onderhandelen. Volgens onze informatie hebben de eerste onderhandelingen tussen Manchester City en Chalhanoglu over de overgang naar 2021 deze zomer al plaatsgevonden. Zij bevonden zich toen in een vergevorderd stadium. Dit werd ondersteund door het feit dat Milan ' s management Juventus afwees, die kort voor het transfervenster in de zomer van 2020 Chalhanoglu wilde tekenen. Op dit moment hebben we het over het salaris dat de speler zal ontvangen. Het feit dat chalhanoglu een vrije agent zal zijn, is een groot voordeel voor hem zei Falk. Dit seizoen maakte de speler 8 optredens voor AC Milan in de Serie A en maakte één assist. De volledige statistieken zijn hier te vinden
Benzema, Carvajal, Ramos en Valverde zullen niet spelen met Alaves als gevolg van blessures
Ronaldo speelt niet tegen Benevento. Volgens journalist Gianluca Di Marzio zal Juve striker Cristiano Ronaldo morgen niet deelnemen aan deze wedstrijd, omdat de hoofdcoach van het team Andrea Pirlo besloten heeft om hem te laten rusten
Alaba ' s agent wil een gesprek beginnen met Chelsea en PSG in Januari
Klopp op de kalender van de Premier League: wat ik ook zeg, het zal niet helpen. Verspilling van tijd
Barcelona bracht hulde aan Maradona met een minuut stilte voor de training
Benzema traint niet in de Algemene groep en werkt indviualno