Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Karin Slaughter-fans, opgelet: komt er een tweede boekverfilming?

Karin Slaughter

Pieces of Her was de eerste boekverfilming van Karin Slaughter op Netflix. De serie was een groot succes, maar komt er een vervolg?

Karin Slaughter

Op 22 maart dit jaar verscheen de serie Pieces of Her op Netflix. De serie is gebaseerd op het boek van de populaire thrillerschrijfster Karin Slaughter. De serie belandde al snel in de top tien van de meest bekeken titels. Betekent dit dat er in de toekomst meer verhalen van de schrijfster zullen worden verfilmd? Karin Slaughter geeft op Twitter een hint dat dit misschien wel gaat gebeuren. Zo deelt de schrijfster een artikel waarin drie boeken worden benoemd die uitermate geschikt zouden zijn voor een boekverfilming.

Lees ook: Kijktip: F*ck de Liefde 2 staat nú op Netflix

Thrillers

De drie boeken die in het artikel genoemd worden, zijn: Pretty Girls, The Good Daughter en False Witness. Pretty Girls gaat over een nieuwe vermissing van een meisje. De vermissingszaak laat Claire Scott terugdenken aan de vermissing van haar zusje. Dit mysterie is tot op heden nog niet opgelost. The Good Daughter gaat over het zorgeloze leven van Charlotte en Samantha Quinn dat wordt verstoord door een gruwelijke aanslag. Achtentwintig jaar later is Charlotte, de klassieke goede dochter, advocaat en treedt in de voetsporen van haar vader. Als Charlotte weer wordt getroffen door een aanslag, kan ze er niet langer omheen en komen de herinneringen van de eerste aanslag naar boven. De schokkende waarheid zal nu niet langer begraven blijven.

Boeken

Het laatste boek False Witness, gaat over Leigh en haar zus Callie. Meer dan twintig jaar geleden hebben ze op een avond iets vreselijks gedaan. De herinneringen aan die avond worden verdrongen, totdat Leigh via haar werk in aanraking komt met een man die weet wat zij en haar zus twintig jaar geleden hebben gedaan. Welk boek van de drie is jouw favoriet?

Lees ook: Leuk: déze spannende Belgische serie verschijnt binnenkort op Netflix

Foto: Netflix
Bron: Netflix-Nederland