Netherlands

Kajakkers herenigen van steile oever gevallen hond met baasjes

Kajakkers herenigen van steile oever gevallen hond met baasjes

Hond in nood langs de Maas bij Urmond. Afbeelding: Rob Oostwegel

Urmond -

Een hond is zondagmiddag in een benarde positie terechtgekomen langs de oever van de Maas, aan de Belgische kant ter hoogte van Urmond.

Met riem en al raakte de viervoeter van het wandelpad en viel meters omlaag richting de rotsen langs het water, de baasjes geschrokken achterlatend.

Toevallig passerende kajakkers schoten de hond te hulp. Ze reageerden op de roep om hulp van de eigenaren. Met moeite kon de hond in etappes omhoog worden getild en de wandeling ogenschijnlijk ongeschonden vervolgen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen

Football news:

De Spaanse fan gaat al sinds 1979 naar de wedstrijden van het nationale team. Hij kwam naar de Euro met de beroemde drum (hij zou het hebben verloren tijdens de lockdown)
Ronaldo verwijderde de gesponsorde Coca-Cola op een persconferentie. Cristiano is sterk tegen suiker-maakt er zelfs geen reclame voor
Zweden voorwaarts Isak: ik zou graag wat meer bezit hebben. Maar we zijn blij met het punt
Luis Enrique: Spanje probeerde kansen te creëren, maar het veld was niet de beste. Spelers klaagden
Laporte op Morata ' s blunder: hij zal de mond van iedereen te sluiten door het scoren van drie doelpunten in de volgende wedstrijd
Messi scoorde uit Chili ' s vrije trap. Hij werd de recordhouder van Argentinië voor doelpunten in officiële wedstrijden
Spanje scoorde 2 schoten op doel in de 2e helft tegen Zweden-beide na 89 minuten