Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

‘Kaagweg. En Rutte ook’

Anticipatie is ook een vorm van hoop

Het crisisberaad bij het CDA staat pas voor dinsdag op de agendajournalistiek, maar dat betekent niet dat we vandaag geen voorpret mogen hebben. Het was al lekker wakker worden met BBB +1 naar 17 ten koste van D66 -1 naar 5 (dat bespaart ons deze boerenpummel), wat ons het pleziertje gunde om het ochtendhumeur van D66 fractievoorzitter Paul van Meenen te mogen meemaken bij WNL vanmorgen. Die is nu al aan het stampvoeten over afspraak = afspraak qua stikstof in het regeerakkoord, dus die voelt de bui al hangen. Waar het sowieso alvast zeikt van de regen, is bij het CDA. Want dat krijg je er van als je een zielloze Minerva-consultant bij wie de hete aardappel in z'n accent de enige stemband met een boerderij is lijsttrekker maakt van een voormalige brede volkspartij: dan maak je water, en niet van het soort waar vrome christenen overheen kunnen lopen. Madeleine van Toorenburg zat zondag bij goede vriend Bert Huisjes al te smeken om een terugkeer van Pieter Omtzigt, maar die was ondertussen zelf in Heerlen om zelfs Limburg op het CDA te veroveren. En vandaag is ie Lientje aan het helpen om de onteigening van boeren te ondermijnen. Uit de vvd hoor je ondertussen niks maar vooral bij D66 is het doodstil. Plotseling geen partijlaaftweets meer bij Jan Paternotte. Geen halveringshuil bij Tjeerd de Groot. Al dagenlang geen nieuwe foto's van Rob Jetten die ergens naar wijst. En Sigrid Kaag is helemaal kwijt, al beweert hier iemand dat ze naar Valencia is gevlogen. Waar zijn toch die mensen? Nou ja - U moet deze verkiezingsuitslag maar zien als een soort gasbel onder Groningen: de coalitie is electoraal leeggepompt, de scheuren in de gevel zijn zichtbaar en het wachten is op de verzakking. Maar het instortingsgevaar is reëel en niemand komt Kaag en Rutte compenseren.

...en dat is buitengewoon lastig

Het heerlijke ochtendhumeur van Paul van Meenen

Voor wie deze heerlijke rechtse directe nog niet gelezen had

Social

Heerlijke parodie, nee: imitatie van Kaag

Social

Wat doet die Kanis bij d666 de boerenveraaier? Waarom is hij niet bij BBB of was minstens bij het cda. Nou ja hij mag dus niet meer meespelen, tof.

Niet de Groningse aardbevingen , niet de toeslagen , niet het verdwenen bonnetje, niet de evacuatie van Kaboel maar een nietig Stikstofdeeltje leidt waarschijnlijk het einde in van duizend jarige VVD coalitie onder Rutte. Hoe komt dat aan de ene heeft Rutte zich te veel laten leiden door de belachelijke klimaateisen en tijdslijn van D66 en aan de andere kant zijn boeren geen gedupeerde individuele toeslagenouders of gedupeerde Groningers die je zomaar kan onteigenen met een kluitje naar het riet

Kaag tegen Wilders: "Gelukkig zult u nog kelderen in peilingen, u verdient het niet."

*gniffel

Als het klopt wat Omtzigt zegt vraag ik me af het toch kan dat er van al die ministeries, departementen en ambtenaren die hebben nagedacht over het onteigenen er niet niet één gezegd heeft dat het niet kan. Zegt er daar nooit iemand "kan het wel, wat we nu willen?"

Dat tweetje van Mira Ornstein is wel erg geestig. Ook echt op tijd.
Geef toe, heb zelf ook wel eens last van procrastinatie, maar zo erg? Dat niet nee.

Die verdraaiingen en leugenpraatjes zijn mede de reden waarom veel mensen op BBB stemden.
Dus wat mij betreft gaat het kartel nog veel verder met hun Kafkiaanse woordsmederij.

Ook grappig is dat je nagenoeg niets aan de huidige werkelijkheid hoeft te veranderen om een geslaagde komedie te maken. De Speld bewijst dat, en nu ook Mira Ornstein.

Zo jammer dat “die mensen” niet gewacht hebben tot de nieuwebestuurscultuur goed uit de verf is gekomen.
/Sieg

" Een afspraak is een afspraak.Dat schijnt heel bijzonder te zijn"

Deze jongen is morgen jarig en pakt een vroege kroeg....

"Al dagenlang geen nieuwe foto's van Rob Jetten die ergens naar wijst".
Ja, dan weet je meteen dat dit land gedoemd is. Gedoemd, zeg ik u !

Godzijdank nog steeds geen meerderheid voor coalitie+pvdgl. Nou mag wellicht Volt komen helpen maar een coalitie van 7 partijen ovrleeft het nooit met een meerderheid van slechts 1.

Ze slepen gewoon alle "goede" partijen die wel "deugen". (Volt / diertjes)
Ze kunnen niet anders dan linksom, vanwege die kut Kaag natuurlijk.

De rest: FvD, PVV, JA21 en BBB kunnen de tering krijgen. Want, het volk. Bah - wie ZIJN die mensen!?

Het gaat vooral over het zo snel mogelijk zo zwart mogelijk maken van het boeren-imago.
Zonder blackfacing, wel te verstaan. Dat kan dan weer niet.

De focus op boerenbedrijven alleen al is een totaal vals frame!
Ook de alsmaar doorgaande verstedelijking is een aanslag op de natuur; en op pieren for that matter!
Stop de massa-immigratie! Dat is de echte serieuze ramp die ons land en de natuur in ons land, bedreigt.

: En vergeet het verkeer niet; inclusief de auto waar Tjeerd de G. in rijdt! Dat is ook een gigantische stikstofverbindingen-bron.

▼ 2 antwoorden verborgen

Tjeerd de Groot is het gezicht geworden van het verlies van Boerenhaat66! Met z'n pierenstress. Laat hij als hij last heeft van wormen die ook zitten!?!
Weg met die man!11

Nou nou niet zo hard over tjeerd. Hij was de motor van de groep " MCGA" ofwel make Caroline great again. Mede dankzij hem heeft de BBB nu 17 zetels.

REAGEER OOK