Netherlands

Jordy uit De Bachelorette heeft corona: 'Ik heb verschrikkelijke pijn'

Entertainment

33 minuten geleden Aangepast: 29 minuten geleden

Jordy uit De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie/RTL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Jordy uit 'De Bachelorette' hoopt snel weer de oude te zijn. Hij is namelijk positief getest op het coronavirus en heeft een flinke hoeveelheid klachten, zo laat hij weten op Instagram.

"Ik ben mijn volledige reuk- en smaakvermogen verloren"

De deelnemer van de datingshow schrijft dat hij het flink te pakken heeft: 'Ik heb verschrikkelijke pijn uitgezaaid over mijn rug en ben mijn volledige reuk- en smaakvermogen verloren. Verder heb ik aanhoudende hoofdpijn die niet weggaat.' Jordy zegt zich volledig uit balans te voelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jethro uit de Bachelorette laat vol trots zijn nieuwe liefde zien

Jordy kreeg afgelopen vrijdag voor het eerst klachten. 'Wat uiteindelijk leidde tot heftige koorts. Dat is gelukkig vandaag een beetje afgezakt, maar het gaat op en af.' Hij ervaart het als een heftige griep. 'Jullie horen snel van me als ik weer de oude ben.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Broer van Joey uit de Bachelorette vecht voor zijn leven

Jordy probeerde eerder dit jaar het hart van Gaby Blaaser te winnen in De Bachelorette. Vlak voor de finale werd hij naar huis gestuurd, omdat hij niet eerlijk was geweest tegen haar. Uiteindelijk koos Gaby voor Joey, maar terug in Nederland bleek de vonk toch niet te zijn overgeslagen. Ondertussen is Joey wel weer gelukkig in de liefde.

In de speciale reünie-uitzending was te zien dat Gaby het tóch nog wilde proberen met Jordy. Helaas liep dit op niets uit. 

Football news:

Barcelona eerste ooit Champions League penalty schop in 5 opeenvolgende rondes
Bijna zwanger betekent niet zwanger. Dit is Tuchel 's metafoor over PSG' s kansen voor de Champions League play-offs: we leggen uit hoe ze zich aanpassen aan Manchester United en RB
We kennen meer dan de helft van de deelnemers in de Champions League playoffs. Wie is daar al en wie heeft het uitgesteld tot de laatste ronde?
Maguire ongeveer 1:3 met PSG: de tegenstander scoorde illogisch - een ricochet en flipperen rond het strafgebied
Ronald Koeman: Barcelona wil 18 punten scoren in de Champions League. We hadden een geweldige 1e helft met Ferencvaros
= = Clubcarrière = = Lampard maakte zijn debuut in het eerste elftal in de play-offs voor de tweede keer op rij. Sevilla kan nog steeds Chelsea op deze indicator op de laatste dag van het spel, maar ze zullen niet verslaan hun rivaal in de tafel, omdat de Blues nog steeds het voordeel in face-to-face vergaderingen. De Londense club heeft de eerste plaats in Groep E
Manchester United, PSG en RB hebben elk 9 punten in Groep H voor de laatste ronde van de Champions League