Netherlands

Joost Eerdmans hoopt op comeback in Tweede Kamer – Staat op vierde plek Kamerlijst FVD

 
 

Het voormalig Kamerlid voor de LPF en huidig gemeenteraadslid voor Leefbaar Rotterdam Joost Eerdmans meldt dat hij op de vierde plek van de kandidatenlijst van FVD staat. Aankomende zaterdag presenteert Forum voor Democratie de eerste tien namen van de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen in 2021.

Algemeen wordt aangenomen dat Thierry Baudet en Theo Hiddema de nummers 1 en 2 op de lijst zijn. De nummer drie is onbekend, maar op vier staat dus Eerdmans. Hij is geen onbekende van Forum voor Democratie en is daar al enige tijd achter de schermen actief.

Eerdmans zegt zelf:

„Ik heb altijd de ambitie gehouden om in de Tweede Kamer terug te keren. Maar ik vond dat er nooit een partij was die aansloot bij mijn gedachten en idealen. Landelijk is er weinig gebeurd met de erfenis van Pim Fortuyn. Dat mis ik in Den Haag, er wordt vaak om de hete brij heen gedraaid. Dit is een partij met potentie om in het kabinet te komen.”

Desgevraagd stelt hij over de neergang van FVD in de peilingen en de link met complotdenkers het volgende:

„Ik kan me zeker niet vinden in het gedachtegoed van Willem Engel. Mensen met complotten en waanideeën dat Bill Gates het virus in wil spuiten, daar verzet ik me tegen. Ik vind wel aantrekkelijk dat bij Forum allerlei meningen gehoord worden. De vrijheid van expressie staat hoog in het vaandel. Maar met die complotten wil ik niet geassocieerd worden.”

Lees ook: Peilingwatch – Forum voor Democratie verder onderuit: nu 5 virtuele zetels

Football news:

We kennen meer dan de helft van de deelnemers in de Champions League playoffs. Wie is daar al en wie heeft het uitgesteld tot de laatste ronde?
Maguire ongeveer 1:3 met PSG: de tegenstander scoorde illogisch - een ricochet en flipperen rond het strafgebied
Ronald Koeman: Barcelona wil 18 punten scoren in de Champions League. We hadden een geweldige 1e helft met Ferencvaros
= = Clubcarrière = = Lampard maakte zijn debuut in het eerste elftal in de play-offs voor de tweede keer op rij. Sevilla kan nog steeds Chelsea op deze indicator op de laatste dag van het spel, maar ze zullen niet verslaan hun rivaal in de tafel, omdat de Blues nog steeds het voordeel in face-to-face vergaderingen. De Londense club heeft de eerste plaats in Groep E
Manchester United, PSG en RB hebben elk 9 punten in Groep H voor de laatste ronde van de Champions League
Berg bereikte de Champions League groep op 34 - waarschijnlijk de laatste in zijn leven. En ik heb die overwinning voor Krasnodar uitgekauwd. Ik heb hier al mijn hele carrière op gewacht. Markus Berg zag Alexander Martynovich vertrekken, draaide de snelheid aan, duwde Rennes verdediger Gerzino Nyamsi terug, liet de bal met zijn linkervoet zakken en stuurde hem naar Romain Salin met zijn rechtervoet. Vergeet u niet dat dit doel de eerste overwinning voor de Russische clubs in de Europese competities sinds December 2019 heeft opgeleverd, dan is dat niet verwonderlijk. Berg scoorde voor Krasnodar in de eerste wedstrijd van 2020, in de laatste ronde van vorig seizoen (een dubbele en twee assists met Akhmat) en in de startwedstrijd van dit seizoen (in Ufa). In slechts de laatste (onvolledige) vier maanden scoorde Markus 8 keer. Plus nog een-in de wedstrijd van de Volkenbond voor het Zweedse nationale team tegen de Kroaten. = = = Formule Renault 2.0 = = = de Formule Renault 2.0 is een Formule Renault 2.0 Voor het Team Racing. Krasnodar verloor alle kansen in Piraeus en verloor thuis. Markus was verdrietig en dacht dat hij niet meer in de Champions League zou spelen. Mijn contract met Krasnodar werd berekend voor een jaar. Om eerlijk te zijn, Ik dacht dat ik mijn kans miste de Zweed gaf toe in een Interview met de UEFA website. Maar in de lente verlengde ik mijn contract, we eindigden derde in de League, ging direct naar de playoff ronde en passeerde PAOK. In de eerste ontmoeting met PAOK probeerde Berg de armband van de kapitein en deelde een assist met Remy Cabella. Op de Tumbra had de Zweed kunnen scoren, maar de Griekse autogall en de inspanningen van dezelfde Cabella waren voldoende. Marcus was verrukt: the Feelings are amazing, incredible. Ik heb hier heel lang op gewacht, mijn hele carrière. Dit is een groot, belangrijk evenement voor de club, voor Krasnodar
Ronaldo scoorde de 750e goal van zijn carrière. In de 57e minuut stuurde striker Cristiano Ronaldo de bal naar Kiev om te profiteren van de transfer van striker Alvaro Morata. Dit is het 750e doel van de Portugese carrière. Hij scoorde 450 voor Real Madrid, 118 voor Manchester United, 102 voor de nationale ploeg, 75 voor Juventus en 5 voor sporting. Meer informatie over de statistieken van de 35-jarige vindt u hier