Netherlands

Jongen (17) overleden bij steekpartij op Rijswijkseweg in Den Haag

DEN HAAG - Bij een steekpartij op de Rijswijkseweg in Den Haag is donderdagavond een 17-jarige jongen overleden. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Er is nog niemand aangehouden, meldt de politie.

Het incident gebeurde rond 20.20 uur. Het slachtoffer lag voor een supermarkt en kledingreparatiewinkel op de Rijswijkseweg, net na de kruising met de Goudriaankade. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten massaal uit en een deel van de straat werd afgezet. Agenten schermden de werkzaamheden van het ambulancepersoneel af met doeken. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. Inmiddels is er een witte tent neergezet.

Tram 1, 15, 16 en 17 en bus 26 rijden om op last van de politie. Het incident trekt veel bekijks. De politie laat weten dat er uitvoerig onderzoek wordt gedaan.

Steekpartij op Thijssestraat

Eerder op de avond werd ook op de Thijssestraat in het stadsdeel Laak iemand gestoken. Dat slachtoffer raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Voor dat incident zijn drie verdachten aangehouden, meldt de politie.

Football news:

De Spaanse fan gaat al sinds 1979 naar de wedstrijden van het nationale team. Hij kwam naar de Euro met de beroemde drum (hij zou het hebben verloren tijdens de lockdown)
Ronaldo verwijderde de gesponsorde Coca-Cola op een persconferentie. Cristiano is sterk tegen suiker-maakt er zelfs geen reclame voor
Zweden voorwaarts Isak: ik zou graag wat meer bezit hebben. Maar we zijn blij met het punt
Luis Enrique: Spanje probeerde kansen te creëren, maar het veld was niet de beste. Spelers klaagden
Laporte op Morata ' s blunder: hij zal de mond van iedereen te sluiten door het scoren van drie doelpunten in de volgende wedstrijd
Messi scoorde uit Chili ' s vrije trap. Hij werd de recordhouder van Argentinië voor doelpunten in officiële wedstrijden
Spanje scoorde 2 schoten op doel in de 2e helft tegen Zweden-beide na 89 minuten