Netherlands

Jonge neushoorn Ravy voor eerst naar buiten

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Ravy, de neushoorn die drie weken geleden werd geboren in Safaripark Beekse Bergen, mocht gisteren voor het eerst naar buiten. Samen met zijn moeder Sofie stapte hij door het buitenverblijf.

Binnen

Het gaat erg goed met het kleine neushoorn. De afgelopen weken rustte hij uit in zijn binnenverblijf. Nu is Ravy sterk genoeg om af en toe naar buiten te gaan.

Voor zo'n kleine neushoorn is het beter als het niet té modderig is. Verder moet Ravy nog veel slapen en we zorgen er dus voor dat hij goed en veel kan rusten.

verzorger Kris Jansen

Ravy is een zeldzame witte neushoorn. Met zijn geboorte wil het dierenpark aandacht vragen voor de situatie van witte neushoorns in het wild. De dieren leven in verschillende Afrikaanse landen, zoals Mozambique, Zambia, Kenia en Zuid-Afrika. Hun leefgebied wordt steeds kleiner en ook worden ze bedreigd door stropers.

Football news:

Julian Nagelsmann: Leipzig wil PSG Het Laatste gevoel geven dat ze het hebben over
Tuchel Pro Champions League: wedstrijd met Leipzig-de finale van onze groep
Antoine Griezmann: het is tijd om alles op zijn plaats te zetten. Ik heb genoeg van Barcelona, Antoine Griezmann heeft z ' n Interview met Movistar aangekondigd. In het bijzonder zal de Fransman spreken over zijn relatie met de Catalaanse striker Lionel Messi. Ik heb niet meer opgetreden sinds de presentatie [op de dag dat ik lid werd van Barca]. Zoals ik die dag al zei, Ik wil niet buiten het veld spreken, maar erop. Dat ben ik. Voetbal spelen is waar ik het beste in ben. Maar het is tijd om alles op zijn plaats te zetten. Er zijn veel dingen verzameld. Ik heb er genoeg van Diario Sport citeerde Griezmann als gezegde. Moe om de oorzaak van alle problemen te zijn.Het was luidruchtig rond Messi en tijdens de pauze voor de nationale ploegen-Griezmann' s voormalige agent liep over
West Brom keeper op brunu ' s penalty: je moet niet springen voor de kick
Brugge coach op de wedstrijd met Borussia: als je alleen verdedigt, heb je een betere kans om te verliezen
Mason mount: Chelsea ' s doel is altijd nummer 1 te zijn in alle competities en trofeeën te nemen
Lewandowski over het beëindigen van zijn carrière bij Bayern: Robert Lewandowski deelde zijn gedachten over het beëindigen van zijn carrière bij de club van München. Geen idee. Ik heb een contract tot de zomer van 2023. Ik denk niet aan wat er nu gaat gebeuren. Er liggen nog tweeënhalf jaar voor ons. Er is dus nog veel tijd. Ik weet dat ik langer kan spelen, maar ik heb genoeg tijd om erover na te denken zei de 32-jarige Pool