Netherlands

Jaimie Vaes open over taboe-onderwerp 'cosmetische ingrepen'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dat Jaimie Vaes (31), de verloofde van rapper Lil Kleine (25), weleens wat aan 'zichzelf heeft laten doen' is iets waar ze geen geheim van maakt. Maar dat er nog steeds een taboe op het onderwerp cosmetische ingrepen ligt, vindt ze wel vervelend. Dat laat ze weten in de podcast 'Met z'n allen' van Gwen van Poorten (30).

"Met een onderwerp als dit is het heel smeuïg om het uit te vergroten"

Zoek je op de naam Jaimie Vaes op Google, dan kom je zoekresultaten tegen als 'before and after'. De styliste maakt er geen geheim van dat haar uiterlijk niet 100% puur natuur is. "Mensen zijn daar schijnbaar heel geïnteresseerd in", vertelt ze aan Gwen, terwijl ze aanvult dat ze het geen probleem vindt om over het onderwerp te praten.

Toch is er een keerzijde. "Het zou raar zijn als ik er een geheim van zou maken. Het maakt het minder leuk om over te praten, omdat het soms negatief wordt verdraaid. Maar als je aan mij vraagt: heb je wat aan jezelf gedaan? Dan zou ik daar altijd eerlijk over zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine uit liefde voor Jaimie: 'Tot de laatste dag samen'

"Mensen vinden het toch een taboe en heel interessant om te zien dat je iets aan jezelf hebt laten doen - of nog steeds doet", vervolgt Jaimie. "Zeiken om het zeiken. Met een onderwerp als dit is het heel smeuïg om het uit te vergroten."

Als gevolg op de negatieve reacties die ze ontvangt sinds haar relatie met Jorik, zoals Lil Kleine heet, heeft Jaimie besloten dat ze de comments op social media niet meer leest. "Het geeft veel meer rust voor mezelf." Bekijk de hele podcast hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil’ Kleine doet uit de doeken waarom hij Jaimie ontvolgde

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi