Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Inez Weski is WEER VRIJ

(maar ze is niet meer de adocaat van Ridouan Taghi)

Social

Leuk nieuws voor iedereen die nog een afspraak had staan om binnenkort gezellig te gaan paintballen met Inez Weski. 's Lands bekendste verdachte met een rechtendiploma is weer vrij. Volgens de rechter is er geen grond (=reden, we hebben gewoon gevangenissen met grond in Nederland, red.) meer om haar vast te houden. Ze is gestopt met Ridouan Taghi (heeft al een nieuwe advocaat) verdedigen, kan ze zich mooi op haar eigen zaak richten. Waar die zaak precies over gaat is trouwens nog steeds niet duidelijk.

Nu wordt het echt link voor Inez en familie. Iedereen weet waar haar huis woont.

Die vrouw kan beter haar bigshoppers met Taghi-cash naar het buitenland overhevelen en daar nog een paar jaar van het leven genieten dan hier een heisa van maken. Gaat niet gebeuren natuurlijk.

Ik hoop dat ze in de nor een beetje slaap heeft gehad, vond haar er slecht uitzien met de donkere vlekken om de ogen.

Het was zo over de top dat ze in de US al dachten met blackface te maken te hebben.

Ja gelukkig is het gelukt dat 1-2-tje met het OM om zo weer Taghi-vrij te leven. Nou maar hopen dat die kutmarokkaan geen wraak neemt.

Maar wordt ze ook nergens meer van verdacht dan? Lekker onduidelijke tweet.

Heel raar. Zó verdacht en nu al weer vrij?

OM? Weski? We zijn benieuwd!

Overigens heb ik geen zin in speculaties, want die zijn er genoeg te maken natuurlijk. Het oppakken van iemand met deze beschuldigingen en hem/haar dan nu al weer geheel vrijlaten, het is op zijn zachtst gezegd vreemd. Kan alleen als Weski vrijwillig geheel advocate af zou zijn. Dus wel een concrete vraag: is ze gestopt? Is ze van het tableau geschrapt?

REAGEER OOK