Netherlands

Ihattaren voor straf uit selectie gezet: PSV'er negeert opnieuw afspraken

Mohamed Ihattaren en PSV-trainer Roger Schmidt in betere tijden (foto: Orange Pictures).
Mohamed Ihattaren en PSV-trainer Roger Schmidt in betere tijden (foto: Orange Pictures).

Mohammed Ihattaren traint voorlopig niet meer mee met de selectie van PSV. Hij heeft de afgelopen tijd een aantal afspraken met de Eindhovense club naast zich neergelegd. PSV heeft via zijn website bekend gemaakt dat de speler vanaf maandag op de Herdgang een individueel programma afwerkt.

Ihattaren kreeg dit zelf eerst te horen in een gesprek met de directie. Ze had hem donderdagmiddag aangesproken op het feit dat hij zich niet aan afspraken had gehouden. Dit is in het verleden eerder gebeurd, zo voegt PSV eraan toe.

'Clubbelang staat voorop'
De club zit niet te wachten op onrust, omdat ze zich de komende weken wil plaatsen voor de Champions League. Ook wacht binnenkort de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax en een week later de start van de Eredivisie.

“Het clubbelang staat te allen tijde voorop”, zo meldt PSV en daarom moet Ihatarren voorlopig alleen trainen. Dit gebeurt wel onder begeleiding van PSV. Ihattaren meldde zich vorig weekeinde ziek bij PSV en ging niet mee naar Istanbul voor de return, woensdag, in de tweede voorronde van de Champions League tegen Galatasaray. Op internet verscheen diezelfde de dag een foto van Ihattaren die bij zijn zaakwaarnemer Mino Raiola in Frankrijk was.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...

Football news:

Emery op 0:0 Met Real Madrid: Villarreal correct gespeeld. We hebben ze geneutraliseerd
Butragueno over 0:0 met Villarreal: er was een straf op Nacho, contact met Albiol is duidelijk
Courtois op 0:0 met Villarreal: een punt is niet genoeg voor Real Madrid. We wilden alle drie na de nederlaag van Atletico
Heb je He Jude gehoord bij de Brentford wedstrijden? 50 jaar geleden, de omroeper draaide op een lied voor zijn geliefde-de fans veranderde het in een volkslied
Inzaghi rond 2:2 met Atalanta: er was een bittere smaak. Inter verdiende om te winnen
Klopp op 3-3 met Brentford: een gekke wedstrijd. Ze gaven Liverpool een gevecht en verdiende een punt, ik respecteer
Sulscher klaagt dat Manchester United minder kans om boetes te verdienen. Hij geeft Klopp de schuld voor niets