Netherlands

Hulpje van bekende crimineel Taghi opgepakt

In Dubai is Amir Faten Mekky opgepakt. Hij is waarschijnlijk het hulpje van de bekendste crimineel van Nederland: Ridouan Taghi. Mekky werd al lang gezocht. Het was hem tot nu toe gelukt uit de handen van de politie te blijven.

Mekky komt oorspronkelijk uit Denemarken. Hij zou 2 jaar geleden met een nep paspoort naar Dubai zijn gekomen. Volgens verschillende journalisten zou hij in de bende van Ridouan Taghi zitten.

Wie was Ridouan Taghi?

Ridouan Taghi zou de baas zijn van een grote, criminele bende. Hij wordt ervan verdacht in drugs te handelen en dat hij opdracht heeft gegeven om mensen te laten vermoorden. Leden van de bende zouden 5 mensen hebben vermoord.

Ridouan Taghi werd in december aangehouden in een huis in Dubai. Kort daarna werd hij naar een Nederlandse gevangenis gebracht. Op dit moment loopt er een rechtszaak tegen hem.

Amir Faten Mekky zou in de bende van Taghi de geldzaken regelen. Volgens een internationale politie-organisatie zou Mekky ook iemand hebben vermoord.

Football news:

Wat voor keeper heeft Chelsea genomen? Edouard Mendy was 6 jaar geleden werkloos, onder de indruk van de Tsjechen en zal Kepu
Solskjaer op Manchester United tekende alleen van de Beek: je toont geen respect voor Donny, hij is een topspeler
Milan wil striker Bude-Glimt Hauge tekenen. Hij scoorde ze in de Europa League op donderdag
Rivaldo: Barcelona zal niet gemakkelijk zijn zonder de doelen van Suarez
Munir uit Sevilla werd door de FIFA gedwongen de regels te herschrijven. Nu kunnen spelers het nationale team veranderen
Lampard zal met Kepa en Caballero praten na het tekenen van Mendy.Chelsea manager Frank Lampard deelde zijn gedachten na de overplaatsing van Rennes Keeper Edouard Mendy. Ik heb Cap nog niet gesproken. Toen de overdracht officieel werd aangekondigd, waren we aan het trainen. Ik heb Kepu nog niet gezien, maar Ik zal met hem en Willy Caballero praten in de komende 24 uur. Ik ben erg open met beide. Voor keepers is dit BELANGRIJK, ze hebben een eigen vakbond op het terrein van de opleiding vanwege de aard van hun werk. Er is nu een goede concurrentie [in deze positie], en zo gaan we vooruit
Een documentaire over Varane genomineerd voor de prijs van het Rotterdamse sportfilm festival