Netherlands

Honderden kilo's crystal meth in beslag genomen in drugslab Westdorpe

De politie heeft in een drugslab in Westdorpe voor miljoenen euro's aan crystal meth in beslag genomen. Het drugslab werd maandagavond ontdekt na een tip. Volgens de politie zijn er honderden kilo's in beslag genomen.

Een arrestatieteam viel maandagavond de loods binnen. Vijf mannen in de leeftijd van 30 tot 56 jaar zijn aangehouden en worden verhoord. Ze komen uit de Dominicaanse Republiek en Mexico. Volgens de politie sliepen de aangehouden mannen in twee caravans in de loods.

Halffabricaten

Uit onderzoek is gebleken dat het ging om een groot drugslaboratorium, waar halffabricaten werden verwerkt tot het eindproduct. De politie zegt niet hoeveel crystal meth er exact is gevonden.

De materialen uit het drugslab zijn onder politiebegeleiding afgevoerd en worden vernietigd, meldt Omroep Zeeland. Voor het afvoeren van alle materialen waren meerdere vrachtauto's nodig.

Het rechercheonderzoek bij het Westdorpse drugslab is nog in volle gang. "Meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten", aldus de politie.

Football news:

David De Gea: Ik probeer een leider te zijn voor Manchester United. Ik heb de ervaring van het winnen van grote titels hier
Het voelt alsof we al 10 jaar samenwerken! Chelsea stars nam maandag afscheid van Lampard, Chelsea ging officieel uit elkaar met Frank Lampard. We hebben al een reeks gebeurtenissen beschreven die aan het ontslag voorafgingen. Ondanks geruchten over problemen binnen het team, reageerden veel spelers op Frank ' s ontslag. We hebben de belangrijkste reacties van de Chelsea sterren verzameld. Hier zijn respect, woorden van dankbaarheid en vele goede wensen
Bayern München heeft een contract getekend met voormalig Basel striker Oberlen
Barcelona is Liverpool nog zo ' n 29 miljoen euro schuldig voor de transfer van Coutinho
Lazio voelde zich onoverwinnelijk voor covid. Ze hadden kunnen vechten voor de Scudetto
Lampard is nog een slachtoffer van Russische roulette in Chelsea. Dit is Abramovich 's stijl ... Voormalig Chelsea striker Chris Sutton heeft gesproken over Frank Lampard' s ontslag als Blues manager. Chelsea heeft Roberto Di Matteo ontslagen zes maanden nadat hij hen de Heilige Graal van de Champions League won. Ze ontsloegen Carlo Ancelotti in de gang van het Goodison Park Stadion. Het jaar daarvoor nam hij de Premier League en de beker. Ze vuren Frank Lampard nu na een slechte tijd af. Dit is de meest meedogenloze van de meedogenloze clubs. 52 dagen geleden, op 5 December, leidde Chelsea de Premier League. Er zijn 49 dagen verstreken, omdat ze geen 17 wedstrijden op rij hebben verloren in alle wedstrijden. In deze tijd kwam de eigenaar van de club, Roman Abramovich, tot de conclusie dat Lampard er niet mee omging. Dit is de ultieme manifestatie van kortetermijndenken. Lampard sprak van een adem van frisse lucht en positiviteit na het verslaan van Luton in de FA Cup op zondag. En nu wordt hij weer een slachtoffer van de Russische Roulette in Chelsea. Abramovich voegde een persoonlijke noot toe door een verklaring af te leggen, iets wat hij met geen enkele andere coach heeft gedaan, en het was leuk, maar hij gaf Lampard nog steeds een schop onder zijn kont. Thomas Tuchel is onderweg en je kunt verwachten dat het eindigt in tranen. Tuchel zegt nooit Ja. Hij had ruzie met zijn voormalige werkgevers. Zijn afspraak zegt veel over Abramovich ' s houding. De Chelsea eigenaar is niet bezorgd over een lange termijn project-het gaat over winnen en het vinden van de snelste manier om het te bereiken. Hij vindt het niet erg om Tuchel aan te nemen en hem binnen 18 maanden te ontslaan als de Duitser één of twee grote trofeeën wint. Dit is Abramovich 's stijl, schreef Sutton
Karim keert terug naar Lyon, de club ligt in zijn hart. Hij kijkt naar al hun wedstrijden