Netherlands

Hoge nood bij snelwegplasser resulteert in flinke wandeling én natte broek

Gerelateerd

Door nog onbekende omstandigheden is een vrachtwagenchauffeur dinsdagavond zijn...

Een passant heeft zondagavond op de parkeerplaats Bruggelen langs de A1 bij...

Bij een ernstig ongeluk op de A1 bij Holten is woensdagochtend een dode...

Een bijrijder komt gister langs de A1 in de problemen doordat hij het niet meer houdt. Een stilstaande file is te veel voor zijn volle blaas en hij besluit even uit te stappen om te gaan wildplassen. De man heeft zijn blaas al voor de helft geleegd als de file ineens oplost. Het resulteert in een lange wandeling en een natte broek.

De wildplasser blijkt bij zijn broer in de auto te hebben gezeten. Die moet doorrijden als het verkeer druk toeterend weer begint te rijden. De man ziet dit en begint al plassende achter zijn broer aan te rennen.

Lees ook: Wildplassende automobilist ziet wagen voor zijn ogen gestolen worden

Natte broek

Even later treft Rijkswaterstaat een eenzame wandelaar met een natte broek aan langs de snelweg. De arme man is onderweg naar zijn broer, bij een tankstation drie kilometer verderop. Hij heeft geen andere keus dan het hele stuk te lopen. De wijkagent van Barneveld-Noord-West pikt hem uiteindelijk op en geeft hem een coronaproof lift naar het tankstation.

Nadat de wildplasser emotioneel is herenigd met zijn broer krijgt hij van de wijkagent een duidelijke waarschuwing. De man wil op dat moment eigenlijk alleen maar zo snel naar huis… om een schone broek aan te trekken.

Football news:

Arteta on Ozil: het is altijd triest als zo ' n figuur verlaat
Alabai zal in de zomer naar Real Madrid verhuizen. Het contract voor 4 jaar is overeengekomen, het salaris is ongeveer 11 miljoen euro (Marca)
Stefano Pioli: we zullen in April naar de tafel kijken. Voor Milaan is elke wedstrijd de belangrijkste
Zlatan Ibrahimovic: samen met Mandzukic zullen we de tegenstanders van Milaan afschrikken. Hij tekende een contract bij Real Milan striker Zlatan Ibrahimovic. Mario heeft een contract getekend, hij zal toetreden tot AC Milan. Dus nu zullen wij tweeën de tegenstanders bang maken zei Ibrahimovic op Sky. Eerder werd gemeld dat Mandzukic tot juni een contract met de Rossoneri zal ondertekenen. Milaan heeft de overdracht van de Kroaten met hun officiële middelen nog niet bevestigd
Milan scoorde 43 punten in 18 ronden - het beste resultaat sinds het seizoen 2003-2004. De club werd kampioen
Aubameyang scoorde voor het eerst in het seizoen een dubbelspel in de Premier League. Parti ' s eerste assist voor Arsenal
Chelsea wil Holand kopen in de zomer en zijn klaar om hun transferrecord te breken (de atletische)