Netherlands

Hoera! De eerste Nederlandse First Dates-baby is geboren

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Denk je aan 'First Dates', dan denk je aan ongemakkelijke blind dates op nationale televisie. Maar dat het niet alleen kommer en kwel is, bewijst het koppel Gerard en Carin wel. Hun televisieavontuur bleek hartstikke vruchtbaar: ze zijn de trotse ouders geworden van de eerste Nederlandse 'First Dates'-baby.

Via social media maken de kersverse ouders het blijde nieuws bekend. Ze hebben hun zoon de naam James Ethan Dronkers gegeven. Het mannetje is geboren op 29 oktober 2020, zo valt te lezen in de Instagram-post. Ook de eerste foto is al gedeeld. 'Ons kleine wonder', schrijft Gerard erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jasmine Sendar en Johan Vlemmix doen mee met First Dates

Vorig jaar zomer leerde het koppel elkaar kennen tijdens het programma. In tegenstelling tot veel andere koppels sloeg de vonk tussen hen wel over. En snel ook, want in april dit jaar maakten ze hun zwangerschap bekend. De relatie blijkt helemaal meant to be. "Ik heb nooit zo mezelf kunnen zijn in een relatie. We hebben allebei een lange relatie gehad en daar komen bepaalde maniertjes en verwachtingen uit voort. Maar ook daar kunnen we goed over praten", vertelde Gerard eerder in gesprek met het AD. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates-deelnemer shockeert date met piemeltattoo

Voor fans van het programma is er nog meer goed nieuws: de makers komen wederom met een vip-versie. De eerste kandidaten zijn al bekendgemaakt. Vorig seizoen bleek het programma succesvol te zijn voor radio-dj Giel Beelen, die overigens niet wist wáár hij precies 'ja' tegen had gezegd.

Football news:

Pogba en Mctominay zullen niet met Southampton spelen vanwege blessures
Chalhanoglu zal naar Manchester United verhuizen in de zomer van 2021 (Christian Falk). AC Milan middenvelder Hakan Chalhanoglu kan een Manchester United speler worden. De kans dat de 26-jarige aan het begin van het seizoen 2021/22 tot de Engelse club zal toetreden, is 90%, schrijft Sempre Milan, verwijzend naar exclusieve informatie van Sport Bild journalist Christian Falk. AC Milan is te laat met de onderhandelingen over een nieuw contract met de speler en zijn huidige overeenkomst loopt af in juni 2021. Çalhanoğlu heeft dus sinds januari het recht om met andere clubs te onderhandelen. Volgens onze informatie hebben de eerste onderhandelingen tussen Manchester City en Chalhanoglu over de overgang naar 2021 deze zomer al plaatsgevonden. Zij bevonden zich toen in een vergevorderd stadium. Dit werd ondersteund door het feit dat Milan ' s management Juventus afwees, die kort voor het transfervenster in de zomer van 2020 Chalhanoglu wilde tekenen. Op dit moment hebben we het over het salaris dat de speler zal ontvangen. Het feit dat chalhanoglu een vrije agent zal zijn, is een groot voordeel voor hem zei Falk. Dit seizoen maakte de speler 8 optredens voor AC Milan in de Serie A en maakte één assist. De volledige statistieken zijn hier te vinden
Benzema, Carvajal, Ramos en Valverde zullen niet spelen met Alaves als gevolg van blessures
Ronaldo speelt niet tegen Benevento. Volgens journalist Gianluca Di Marzio zal Juve striker Cristiano Ronaldo morgen niet deelnemen aan deze wedstrijd, omdat de hoofdcoach van het team Andrea Pirlo besloten heeft om hem te laten rusten
Alaba ' s agent wil een gesprek beginnen met Chelsea en PSG in Januari
Klopp op de kalender van de Premier League: wat ik ook zeg, het zal niet helpen. Verspilling van tijd
Barcelona bracht hulde aan Maradona met een minuut stilte voor de training