Netherlands

Hoe kies je een middelbare school in corona-tijd?

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Het is voor alle kinderen een rare en ook spannende tijd door corona. Helemaal voor kinderen uit groep acht. Zij moeten kiezen naar welke school ze volgend jaar willen. Maar hoe doe je dat?

Wij deden er onderzoek naar. En daaruit blijkt dat de meeste kinderen denken dat het wel goed komt met het kiezen van een nieuwe school, maar dat 1 op de 4 kinderen niet zeker weet of ze wel een juiste keuze kunnen maken.

Hoe kiezen kinderen dit jaar een middelbare school?

Op het Vlietlandcollege in Leiden mogen achtstegroepers via een autoroute een pakket ophalen. Daarmee kunnen ze meedoen aan de online open dag.

Je krijgt niet echt gelijk een gevoel, op het beeldscherm krijg je niet echt het gevoel zoals je dat binnen in een school krijgt.

Daniël

Hoe denk jij over het kiezen van een middelbare school in corona-tijd? Reageer op de stelling van de dag:

241

Favoriet maken

Football news:

Atletico controleerde de eerste helft van de derby dankzij Simeone ' s gedurfde plan. Toen werd het spel geopend, en Casemiro ' s spurts redde Real Madrid
Laporta op Messi: Barcelona is een familie. Ik hoop dat dit zal helpen om ervoor te zorgen dat de beste speler in de geschiedenis blijft bij de club
Manchester derby in een verlaten stad: fans in plaats van spelers ontmoeten hun auto ' s, Zinchenko geeft een Interview in het Russisch, Sulscher breekt de serie Pep
Laporta op verkozen president van Barca: de club moet opnieuw gelukkig en economisch duurzaam
Liverpool heeft niet gewonnen op Anfield in 8 opeenvolgende competitiewedstrijden voor het eerst sinds 1952
Pioli over Milaan: we zijn er trots op dat we een jong team hebben, maar we hebben stabiliteit nodig
Laporta werd opnieuw president van Barcelona. Onder hem, de club won 6 trofeeën in 2009