Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Hockeyers Bloemendaal verzekeren zich van 22e landstitel

De hockeyers van Bloemendaal hebben voor de 22e keer de landstitel in de hoofdklasse gewonnen. Het team van trainer Rick Mathijssen versloeg zaterdag Pinoké ook in de tweede wedstrijd in de finale van de play-offs. Het werd 3-0.

Bloemendaal won donderdag het eerste duel na shoot-outs, die nodig waren na de eindstand van 3-3. Het derde en eventueel beslissende duel hoeft nu zondag niet meer gespeeld te worden.

Roel Bovendeert zette Bloemendaal al in de 11e minuut op voorsprong. De 30-jarige aanvaller was niet veel later weer trefzeker, toen hij van dichtbij scoorde op aangeven van Jorrit Croon: 2-0. De derde treffer kwam in de 68 minuut op naam van Tim Swaen, die scoorde uit een strafcorner.