Netherlands

Hinderlijke BN’ers gaan gewoon wéér hinderen, want coronavirus, zelfs Victor Reinier wordt ingezet

Om kinderen en hun families in oorlogsgebieden te beschermen tegen de gevolgen van het coronavirus gaat War Child BN’ers inzetten om extra geld in te zamelen. Vrijdag maakte de organisatie bekend dat mensen die een donatie doen als bonus kans maken om een kwartiertje met een bekende Nederlander te videobellen.

Onder de noemer ‘laat corona niet hun volgende oorlog zijn’ hoopt War Child dat kinderen in oorlogsgebieden – die het al moeilijk hebben – niet nog extra te lijden krijgen door het coronavirus. De donaties moeten daarbij helpen. De organisatie wil kinderen voorlichting gaan geven over hoe ze zich zo goed mogelijk kunnen beschermen tegen het virus.

Ook deelt War Child onder meer hygiënekits uit en krijgen gezinnen anticoronapakketten met bewegingsoefeningen en spelletjes om stress bij kinderen te onderdrukken.

Om meer mensen in Nederland te stimuleren geld te geven aan het initiatief, biedt War Child donateurs de kans op een digitale meet-and-greet met een BN’er. In een videogesprek van 15 minuten krijgt de gelukkige winnaar dan een workshop of miniconcert van een van de twintig deelnemende BN’ers.

Zo doen alle bandleden van Chef’Special mee, maar is er ook een videocall te ‘winnen’ met onder anderen voetbalster Vivianne Miedema, acteurs Victor Reinier en Frank Lammers, presentatrice Tooske Ragas, zangeres Angela Groothuizen en DJ Oliver Heldens.

De actie loopt tot en met 13 april (Tweede Paasdag). Wie een donatie van 5 euro of meer doet maakt kans op zo’n videogesprek. Op 15 april wordt de winnaar bekendgemaakt.

Het is echt waar: alleen met jouw hulp kan TPO.nl de komende jaren blijven bestaan. Neem daarom nu een abonnement op TPO+ al vanaf 4 euro per maand. Daarmee zorg je ervoor dat TPO.nl voor altijd online blijft.

En je krijgt er heel wat voor terug: exclusieve artikelen van bekende auteurs, een site die helemaal vrij is van reclamebanners, de mogelijkheid tot reageren en toegang tot het volledige TPO+-archief.

Dankzij jouw abonnement worden er steeds meer uitstekende artikelen van uitstekende auteurs gepubliceerd en kan de TPO-redactie blijven werken aan een uniek journalistiek geluid online.

Neem nu direct een jaarabonnement op TPO+ en treed ook toe tot de TPO-elite.

TPO.nl, where the elite meet to read.

Steun TPO

 

Football news:

Bayer heeft het contract met Wendell verlengd tot 2022
Wasserman werd de nieuwe agent voor Fede Valverde
Kurzawa nam deel aan een protest tegen racisme in Parijs. 20.000 mensen gingen de straat op
Pedro verlaat Chelsea in de zomer. Roma - de favoriet in de strijd voor de speler (Calciomercato.it)
Liverpool, Chelsea en Manchester United hebben 12 dagen om Werner te kopen voor 55 miljoen euro. Dan zullen de kortingen eindigen
Aan het eind van het seizoen maakte assistent Simeone Burgos bekend dat hij uit Attico vertrok en van plan was hoofdcoach te worden
Balotelli eist compensatie voor het beëindigen van zijn contract met Brescia. De club is het daar niet mee eens